Photo by rawpixel on Unsplash

Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet ni interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu

Arbejder du med .Net-udvikling, så har vi fundet ni interessante stillinger, der er ledige netop nu.

Et .Net-udvikler-job kan byde på mange spændende faglige udfordringer i både større og mindre omfang.

Det er en altfavnende og værdifuld programmerings-ressource, som flere og flere virksomheder efterspørger.

Vi har derfor oplistet 10 forskellige .Net-udvikler-jobs fra forskellige danske virksomheder, som søger udviklerkræfter lige nu.

Mjølner Informatics A/S søger en full stack .Net-udvikler, Aarhus
Som softwareudvikler hos Mjølner Informatics indgår du i en række projekter for nationale og internationale kunder.

Projekterne har en varighed af 3-12 måneder og udføres i teams af 3-10 kollegaer med forskellige fagligheder.

Du arbejder tæt sammen med vores innovations- og designafdeling for på den måde at sikre at bruger- og forretningsanalyse, interaktions- og grafisk design implementeres bedst muligt.

Som Mjølner-medarbejder tilrettelægger du selv din hverdag, da vi tror på tillid frem for kontrol, og med vidensdeling i højsædet har du altid mulighed for at inspirere andre og blive inspireret.

Læs mere her.

Cylindo are seeking a senior .Net-developer, Copenhagen
Are you passionate about building scalable cloud based products for millions of people? Do you want to help drive better web experiences with the use of 3D-visualizations?

We are looking for a senior .NET developer to join our Copenhagen-team.

You will be part of our highly skilled product development team who is leading the build out of our product, which spans multiple areas and technologies.

You are experienced making high performing web-services and are able to analyze and develop scalable systems.

Read more here.

SPECTRA SYSTEMTS søger udviklere til .Net/VB/SQL server, Odense
Vi søger nye kolleger til vores udviklingsteam, der driver udviklingen af ambitiøst software til hotelindustrien i Europa.

Teamet er i høj grad selvstændigt, beslutningsdygtigt og drevet af professionelt ejerskab for produktet, ligesom vi håber du er.

Vi udvikler vores nye produkter i .Net Core efter en microservice-arkitektur med container-teknologier som Kubernetes/Docker.

Vores .Net/VB/SQL serverprodukter udskiftes løbende til den nye platform med interfaces i mellem de to verdener.

Find hele annoncen her.

DSB søger .Net-udviklere med agilt mindset, Høje Taastrup
Drømmer du om et job, hvor dine faglige kompetencer dagligt bliver udfordret i et professionelt miljø? Så læs videre her. Vi søger både garvede og nyuddannede udviklere.

Dit hovedfokus vil være at designe og videreudvikle systemer i tæt samarbejde med forretningen og dine kolleger i teamet.

Kodereviews er en naturlig del af dit og teamets arbejde, opgaverne er mange og forskelligartede, og prioriteterne kan ændre sig med kort varsel.

En vigtig del af dit arbejde handler om at omsætte de ønsker, vores samarbejdspartnere i forretningen har til realiserbare løsninger, der understøtter DSB's processer.

Læs mere her.

Danske Spil A/S søger en senior sitecore /C# .Net-udvikler, Brøndby
Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på Sitecore-platformen og kan du glæde dig over når andre mennesker vinder millioner?

Så er du måske vores nye kollega til et spændende job som senior sitecore udvikler i Danske Spils it-udviklingsafdeling.

Du bliver en del af en arbejdsplads, som er i spil til at være én af Danmarks bedste.

Vi tror på, at det er holdet, der gør forskellen.

Og vi har gjort os særligt umage med at finde de skarpeste kolleger til dig. Du bliver en del af vores digitale udviklingsteam på 12 medarbejdere, som arbejder på tværs af de digitale løsninger.

Vi er en del af en udviklingsafdeling på 35 medarbejdere, hvor humor og samarbejde på tværs er en vigtig del af hverdagen.

Interesseret – så læs hele annoncen via dette link.

SDC søger en Microsoft C# .Net-developer, Ballerup
Vil du være med til at designe, implementere og supportere middleware baseret på Microsofts .Net-platform – både on-premise og i Microsoft Azure Cloud, så bliver du en central person i et område af virksomheden og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling?

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige udviklere og systemspecialister på vores hovedsæde i Ballerup.

Du vil få en stor berøringsflade med vores forretningsapplikationsudviklere i Ballerup og NearShore samt vores driftsleverandør.

Du vil i alle faser være med til at understøtte udviklingen af vores middlewareløsninger - fra kravspecifikation, design, udvikling, konfigurationsstyring, implementering og til support.

Læs annoncen her.

KMD søger datadrevet .NET-developer, Ballerup, Aalborg, Aarhus og Odense
Brænder du for at udvikle software i form af backend services og web-løsninger, der sætter strøm til datadrevne løsninger i både det offentlige og det private marked? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af en erfaren og kompetent organisation, hvor fokus er at levere værdiskabende og innovative BI og datadrevne løsninger til både det offentlige og private marked.

Som applikationsudvikler vil du indgå i et højt performende projektteam, hvor projektledere, arkitekter, forretningsspecialister, BI-konsulenter og applikationsudviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer i både nye og eksisterende løsninger.

Interesseret? Så find hele annoncen her.

TechCompany søger en lead developer, København
Er du en erfaren .Net-udvikler og har erfaring med scrum og tidsestimering?

Og har du mod på nye udfordringer i et job med kundekontakt, stort ansvar og høj faglighed? Så er du en oplagt kandidat til rollen som vores nye lead developer.

Som lead developer kommer du til at indgå i et udvikler-team, hvor det bliver din opgave at være det tekniske fyrtårn i teamet.

I tæt samarbejde med udviklerne i teamet og kunders repræsentanter, deltager du i udviklingsforløbet og bidrager til fagligt velfunderede løsninger med udgangspunkt i kundernes behov.

Lyder det interessant? Læs hele annoncen her

Egmont Publishing are seeking a software developer in .Net C#, Copenhagen or Malmoe
We are looking for an ambitious software developer in .Net C# who wants to work with modern web technologies and exciting payment solutions for one of the leading media companies in the Nordics.

You will be part of a small team working with development, changes, problem solving and refinement of different systems.

The team develops solutions to the Nordic countries, such as subscription systems, payment solutions, e-commerce, self-service, apps and internal systems.

We participate in investigations, conduct problem solving and run other projects as well as develop solutions. You will be involved already from the early idea to the final solution with great opportunities to influence your daily work.

Read more about the job here.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Analytics, BI og big data: Få succes med de nye løsninger og teknologier

En række nye koncepter og teknologier vinder i disse år frem under kategorierne analytics, BI og big data. Det er et it-område i en rivende udvikling. Bliv klogere på de nye teknologier på denne konference.

24. april 2019 | Læs mere


Industri 4.0: IoT, data og den afgørende kobling til forretningen

På dette roundtable tager vi udgangspunkt i mulighederne inden for Industri 4.0, herunder Internet of Things i og uden for virksomheden samt de nye muligheder for ændrede kunderelationer. Rundbordsdiskussionen ledes af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og krydres med eksempler og erfaringer fra blandt andet Beijer Electronics. Undervejs vil der være rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere og lære af deres erfaringer.

24. april 2019 | Læs mere


Digital Innovation Summit: Innovation og strategi - fra ide til forretning

I de bedste virksomheder er digitaliseringen og innovationen godt på vej til at flytte ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden, hvor alle afdelinger tænker i nye processer og innovation. På Digital Innovation Summit kan du høre om konkrete projekter, værktøjer og metoder til at sat din digitale innovation og forretningsudvikling på skinner.

25. april 2019 | Læs mere


Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.