Photo by rawpixel on Unsplash

Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet ni interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu

Arbejder du med .Net-udvikling, så har vi fundet ni interessante stillinger, der er ledige netop nu.

Et .Net-udvikler-job kan byde på mange spændende faglige udfordringer i både større og mindre omfang.

Det er en altfavnende og værdifuld programmerings-ressource, som flere og flere virksomheder efterspørger.

Vi har derfor oplistet 10 forskellige .Net-udvikler-jobs fra forskellige danske virksomheder, som søger udviklerkræfter lige nu.

Mjølner Informatics A/S søger en full stack .Net-udvikler, Aarhus
Som softwareudvikler hos Mjølner Informatics indgår du i en række projekter for nationale og internationale kunder.

Projekterne har en varighed af 3-12 måneder og udføres i teams af 3-10 kollegaer med forskellige fagligheder.

Du arbejder tæt sammen med vores innovations- og designafdeling for på den måde at sikre at bruger- og forretningsanalyse, interaktions- og grafisk design implementeres bedst muligt.

Som Mjølner-medarbejder tilrettelægger du selv din hverdag, da vi tror på tillid frem for kontrol, og med vidensdeling i højsædet har du altid mulighed for at inspirere andre og blive inspireret.

Læs mere her.

Cylindo are seeking a senior .Net-developer, Copenhagen
Are you passionate about building scalable cloud based products for millions of people? Do you want to help drive better web experiences with the use of 3D-visualizations?

We are looking for a senior .NET developer to join our Copenhagen-team.

You will be part of our highly skilled product development team who is leading the build out of our product, which spans multiple areas and technologies.

You are experienced making high performing web-services and are able to analyze and develop scalable systems.

Read more here.

SPECTRA SYSTEMTS søger udviklere til .Net/VB/SQL server, Odense
Vi søger nye kolleger til vores udviklingsteam, der driver udviklingen af ambitiøst software til hotelindustrien i Europa.

Teamet er i høj grad selvstændigt, beslutningsdygtigt og drevet af professionelt ejerskab for produktet, ligesom vi håber du er.

Vi udvikler vores nye produkter i .Net Core efter en microservice-arkitektur med container-teknologier som Kubernetes/Docker.

Vores .Net/VB/SQL serverprodukter udskiftes løbende til den nye platform med interfaces i mellem de to verdener.

Find hele annoncen her.

DSB søger .Net-udviklere med agilt mindset, Høje Taastrup
Drømmer du om et job, hvor dine faglige kompetencer dagligt bliver udfordret i et professionelt miljø? Så læs videre her. Vi søger både garvede og nyuddannede udviklere.

Dit hovedfokus vil være at designe og videreudvikle systemer i tæt samarbejde med forretningen og dine kolleger i teamet.

Kodereviews er en naturlig del af dit og teamets arbejde, opgaverne er mange og forskelligartede, og prioriteterne kan ændre sig med kort varsel.

En vigtig del af dit arbejde handler om at omsætte de ønsker, vores samarbejdspartnere i forretningen har til realiserbare løsninger, der understøtter DSB's processer.

Læs mere her.

Danske Spil A/S søger en senior sitecore /C# .Net-udvikler, Brøndby
Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på Sitecore-platformen og kan du glæde dig over når andre mennesker vinder millioner?

Så er du måske vores nye kollega til et spændende job som senior sitecore udvikler i Danske Spils it-udviklingsafdeling.

Du bliver en del af en arbejdsplads, som er i spil til at være én af Danmarks bedste.

Vi tror på, at det er holdet, der gør forskellen.

Og vi har gjort os særligt umage med at finde de skarpeste kolleger til dig. Du bliver en del af vores digitale udviklingsteam på 12 medarbejdere, som arbejder på tværs af de digitale løsninger.

Vi er en del af en udviklingsafdeling på 35 medarbejdere, hvor humor og samarbejde på tværs er en vigtig del af hverdagen.

Interesseret – så læs hele annoncen via dette link.

SDC søger en Microsoft C# .Net-developer, Ballerup
Vil du være med til at designe, implementere og supportere middleware baseret på Microsofts .Net-platform – både on-premise og i Microsoft Azure Cloud, så bliver du en central person i et område af virksomheden og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling?

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige udviklere og systemspecialister på vores hovedsæde i Ballerup.

Du vil få en stor berøringsflade med vores forretningsapplikationsudviklere i Ballerup og NearShore samt vores driftsleverandør.

Du vil i alle faser være med til at understøtte udviklingen af vores middlewareløsninger - fra kravspecifikation, design, udvikling, konfigurationsstyring, implementering og til support.

Læs annoncen her.

KMD søger datadrevet .NET-developer, Ballerup, Aalborg, Aarhus og Odense
Brænder du for at udvikle software i form af backend services og web-løsninger, der sætter strøm til datadrevne løsninger i både det offentlige og det private marked? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af en erfaren og kompetent organisation, hvor fokus er at levere værdiskabende og innovative BI og datadrevne løsninger til både det offentlige og private marked.

Som applikationsudvikler vil du indgå i et højt performende projektteam, hvor projektledere, arkitekter, forretningsspecialister, BI-konsulenter og applikationsudviklere arbejder tæt sammen om at løse kundernes udfordringer i både nye og eksisterende løsninger.

Interesseret? Så find hele annoncen her.

TechCompany søger en lead developer, København
Er du en erfaren .Net-udvikler og har erfaring med scrum og tidsestimering?

Og har du mod på nye udfordringer i et job med kundekontakt, stort ansvar og høj faglighed? Så er du en oplagt kandidat til rollen som vores nye lead developer.

Som lead developer kommer du til at indgå i et udvikler-team, hvor det bliver din opgave at være det tekniske fyrtårn i teamet.

I tæt samarbejde med udviklerne i teamet og kunders repræsentanter, deltager du i udviklingsforløbet og bidrager til fagligt velfunderede løsninger med udgangspunkt i kundernes behov.

Lyder det interessant? Læs hele annoncen her

Egmont Publishing are seeking a software developer in .Net C#, Copenhagen or Malmoe
We are looking for an ambitious software developer in .Net C# who wants to work with modern web technologies and exciting payment solutions for one of the leading media companies in the Nordics.

You will be part of a small team working with development, changes, problem solving and refinement of different systems.

The team develops solutions to the Nordic countries, such as subscription systems, payment solutions, e-commerce, self-service, apps and internal systems.

We participate in investigations, conduct problem solving and run other projects as well as develop solutions. You will be involved already from the early idea to the final solution with great opportunities to influence your daily work.

Read more about the job here.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Totalt styr på data gennem hele kæden

Blockchain-teknologien kan sikre og effektivisere dine produktions- og innovationsmiljøer i hidtil uset grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder jeg de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworld event

25. januar 2019 | Læs mere


Digital sikkerhed 2019: Trusler, tendenser og strategi

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På Digital sikkerhed 2019 tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

29. januar 2019 | Læs mere


Digital sikkerhed 2019: Trusler, tendenser og strategi

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På Digital sikkerhed 2019 tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

31. januar 2019 | Læs mere


Premium
Dansk dataekspert stempler statens afgørelse om udflytning af data som 'uhensigtsmæssig': "Det står nærmest direkte, at det vil give for meget bøvl at håndhæve reglen"
Interview: Hanne Marie Motzfeldt er bekymret for, hvordan centrale myndigheder i fremtiden vil håndhæve loven, efter Kammeradvokatens afgørelse i sag om kommuners udflytning af data. "Skal man forfølge den linje, får de centrale myndigheder et stort håndhævelsesproblem," lyder det.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Er din Citrix monitorering klar til virtuelle Apps og desktops 7.x?
Citrix XenApp 6.5 nåede End-of-Life (EoL) d. 30. juni 2018 og det betyder at organisationer rundt i hele verden er ved at skifte til Citrix Virtual Apps og Desktops 7.x, som blev udgivet første gang i 2013. Der er siden tilføjet et hav af nye funktionaliteter og udvidelser. Hvis du og din virksomhed endnu ikke har opgraderet til den nye version, kan det kraftigt anbefales at I gør det, for at kunne drage fordel af alle de nye muligheder. I dette whitepaper gennemgår vil netop forskelle, nyheder og muligheder og ikke mindst de åbenlyse gevinster der ligger og venter ved at opgradere.