Artikel top billede

Mobilepay har i al hemmelighed lanceret ny funktion

Den populære betalingstjeneste, Mobilepay, har siden august haft en ny funktion, der fungerer som en fælleskasse, hvor brugere kan sætte penge ind.

Man kan hurtigt ende i besværligheder, når man i forbindelse med kollegaens 50 års fødselsdag skal rundt at samle penge ind, og ender med et stort rod af pengeoverførsler, man skal holde styr på.

En del af det problem har Mobilepay siden august haft en løsning på, Mobilepay Box, som i dag tirsdag officielt lanceres.

Den fungerer som en fælleskasse, hvor man kan sætte penge ind. Boksen er integreret i Mobilepay og får tildelt et unikt id-nummer, som andre brugere så kan sende penge til.

"MobilePay Box er skræddersyet til et moderne samfund, hvor vi mennesker indgår i mange forskellige fællesskaber, men gerne vil bruge mindst mulig tid på bøvl og administration. Vi tror, løsningen rammer plet i alle Danmarks klassekasser, gavekasser, bødekasser og andre private fælleskasser," siger Mark Wraa-Hansen, CEO i MobilePay, i en pressemeddelelse.

Læs også: Dankortet, Mobilepay og Apple Pay får ny rival: Google Pay er nu klar i Danmark

Den nye funktion har siden august været i test.

Lige nu er det gratis at bruge Mobilepay Box, men fra nytår koster det et gebyr på 15 kroner, hvis beløbet i kassen overstiger 1.000 kroner og derefter igen for hver 1.000 kroner.

Hver bruger kan oprette op til tre bokse og kun en kan administrere den oprettede boks. Der kan maximalt indbetales 15.000 kroner til en boks på et år.

Der er i dag 4 millioner brugere, der har downloadet Mobilepay-app'en.

Historien melder ikke om, Mobilepay Box også kan gøre det nemmere at samle penge ind fra eventuelt tilbageholdende kollegaer.

Læs også: Danske Bank måske klar til at dele ejerskabet af MobilePay med de andre banker




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere