Artikel top billede

Microsoft køber startup: Skal forbedre Windows 10 og Office 365

Microsoft har købt det amerikanske selskab FSLogix, en virtuel desktop-startup, der skal forbedre virtualiseringen af Windows 10 og Office 365 i skyen.

Microsoft har opkøbt startupvirksomheden FSLogix, der skal styrke virtualisering af Office 365 og Windows 10 i Azure.

Det skriver Techcrunch.

"FSLogix er en næstegenerations platform for app-provisionering, der reducerer ressourcer, tid og arbejdskraft, der kræves til at understøtte virtualisering," lyder det fra Brad Andersen, corporate VP hos Microsoft Office 365 og Julia White, corporate VP hos Microsoft.

Læs også: Microsoft Office kan være på kant med GDPR: Ny rapport finder belæg for indsamling af persondata i Office-versioner

Microsoft offentliggjorde tilbage i september Windows Virtual Desktop, der gør det muligt at køre Windows 10 og Office 365 ProPlus via Azure.

Her pegede Microsoft på Citrix, CloudJumper, Lakeside Software, Liquidware, People Tech Group, ThinPrint og FSLogix som de partnere, Microsoft arbejdet sammen med om løsningen.

Med købet af FSLogix' løsning ønsker Microsoft selv at forbedre den virtuelle desktop-oplevelse i forhold til især svartider for Office 365-brugerne.

FSLogix blev etableret i 2013 og har ifølge Crunchbase rejst mere end 65 millioner kroner.

Microsoft oplyser, at købet er gennemført, men ikke hvor mange penge, virksomheden er erhvervet for.

Læs også: Microsoft har i al stilhed trukket lancering af Windows Server 2019/1809 tilbage - nu svæver både Windows 10-opgradering og Server 2019 i det uvisse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere