Artikel top billede

(Foto: Stephen Brashear)

Microsoft køber startup: Skal forbedre Windows 10 og Office 365

Microsoft har købt det amerikanske selskab FSLogix, en virtuel desktop-startup, der skal forbedre virtualiseringen af Windows 10 og Office 365 i skyen.

Microsoft har opkøbt startupvirksomheden FSLogix, der skal styrke virtualisering af Office 365 og Windows 10 i Azure.

Det skriver Techcrunch.

"FSLogix er en næstegenerations platform for app-provisionering, der reducerer ressourcer, tid og arbejdskraft, der kræves til at understøtte virtualisering," lyder det fra Brad Andersen, corporate VP hos Microsoft Office 365 og Julia White, corporate VP hos Microsoft.

Læs også: Microsoft Office kan være på kant med GDPR: Ny rapport finder belæg for indsamling af persondata i Office-versioner

Microsoft offentliggjorde tilbage i september Windows Virtual Desktop, der gør det muligt at køre Windows 10 og Office 365 ProPlus via Azure.

Her pegede Microsoft på Citrix, CloudJumper, Lakeside Software, Liquidware, People Tech Group, ThinPrint og FSLogix som de partnere, Microsoft arbejdet sammen med om løsningen.

Med købet af FSLogix' løsning ønsker Microsoft selv at forbedre den virtuelle desktop-oplevelse i forhold til især svartider for Office 365-brugerne.

FSLogix blev etableret i 2013 og har ifølge Crunchbase rejst mere end 65 millioner kroner.

Microsoft oplyser, at købet er gennemført, men ikke hvor mange penge, virksomheden er erhvervet for.

Læs også: Microsoft har i al stilhed trukket lancering af Windows Server 2019/1809 tilbage - nu svæver både Windows 10-opgradering og Server 2019 i det uvisse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere