Artikel top billede

Kendt dansk trafik-app nægter at fjerne undersøgelse trods trussel om fogedforbud: "Den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny"

Interview: Saphe-stifter nægter at fjerne undersøgelse fra oktober 2017 fra tjenestens hjemmeside, men han erkender, at han ikke aner, hvordan det danske marked for trafik-apps forholder sig i dag. "Det kan være, at vi laver en ny undersøgelse på et tidspunkt, men den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs Saphes svar på beskyldningerne fra Ooono
  • Indblik i krigen på det danske marked for trafik-apps
  • Find ud af hvorfor Saphe afviser Ooonos påstand om dobbeltmoral
  • Tjek hvor mange brugere Ooono har i dag
  • Se Ooonos forklaring på fejlagtig annonce
1.987
10 min
Ooono har kastet sig ind i den ordkrig, der eksisterer på det danske marked for trafik-apps, ved at bebude, at selskabet nu vil sende sine advokater efter konkurrenten Saphe.

Årsagen er, at Saphe har nægtet at fjerne en undersøgelse fra oktober 2017, der, ifølge Ooono, ikke længere tegner et retvisende billede af tilstanden i markedet.

Undersøgelsen hævder blandt andet, at "Ooono er i gennemsnit 67 minutter senere," med fartkontrollerne end Saphe.

Derfor vil Christian Walther Øyrabø, bestyrelsesformand i Autovice, der står bag Ooono, nu forsøge at få nedlagt et fogedforbud imod undersøgelsen, men det får ikke Saphes stifter og direktør Freddy Sørensen til at ryste på hånden.