Artikel top billede

(Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Saxo Bank-milliardæren Lars Seier vil ruske op i finansbranchen med stor blockchain-satsning: "Vi kan ikke forvente, at myndighederne siger ‘kør I bare løs drenge, så skal vi nok blande os uden om'"

Interview: Sidste år kunne Saxo Bank-milliardæren Lars Seier ikke gå på restaurant uden at blive forstyrret af ældre ægtepar, der ville have rådgivning om bitcoin-investeringer. Han bad dem holde nallerne væk. For hans virkelige mål er at få finanssektoren til at omfavne blockchain-teknologien.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Bliv klogere på Lars Seier Christensens store blockchain-satsning
  • Få historien om, hvordan han første gangs stiftede bekendtskab med blockchain-teknologien
  • Ifølge Lars Seier Christensen har finanssektoren en berøringsangst overfor blockchain. Få hans forklaring på det fænomen
1.527
7:45 min
Sidste år ved juletid kunne Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen ikke sidde i fred på de danske restauranter.

Ikke så meget, fordi han er en af Danmarks mest velkendte erhvervsfolk og offentlige debattører. Men også fordi hr. og fru Danmark vil have råd om et bestemt investeringsobjekt, bitcoin.

“Det var helt vildt. Når jeg kom ind på en restaurant, kom folk hen til mig. Det kunne være helt almindelige bedsteborgere, der spurgte: Undskyld er du ikke hr. Seier Christensen fra Saxo Bank? Synes du, at vi skal købe bitcoin. Det var egentligt lidt rystende, fordi det var ældre ægtepar, der normalt aldrig kunne drømme om at gå hen og forstyrre folk midt i deres middag,” siger han.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter