Artikel top billede

Endnu en producent melder sig ind i kampen om foldbare smartphones

OnePlus’ søsterselskab patenterer deres første design på en foldbar mobil.

Foldbare smartphones, som kan udvide skærmens areal til det dobbelte synes at blive den næste store landvinding til mobilåret 2019.

Denne måned kunne Samsung således vise deres første fungerende prototype frem, kaldet ’Infinity Flex’, men andre mobilproducenter synes at følge det spor.

Læs også: Samsung løfter sløret for selskabets første foldbare smartphone: Se den i aktion her

En stribe patenter tegnet af OnePlus’ søsterselskab, kinesiske OPPO, tyder på, at virksomheden også har foldbare smartphones på tegnebrættet. Det skriver Slashgear.

Ud fra de givne skitser ses det, at der her vil satses et design, hvor en stor skærm vil foldes på langs, når mobilen skal pakkes. Et design som et andet kinesisk selskab, Royole, har vist frem i hvad der kan kaldes for den første fungerende sammenklappelige smartphone.

Softwaremæssigt bliver det sandsynligvis Android-styresystemet der skal drive maskinen frem. Google har samtidig med Samsungs offentliggørelse af Infinity Flex bebudet, at selskabet vil gøre Android kompatibel med de fleksible displays.

En anden mobilproducent, sydkoreanske LG, er ifølge verserende rygter også ved at udvikle foldbare smartphones, mens Samsungs foldbare smartphone forventes at få kommerciel debut i 2019.

Se også: Her er klodens første foldbare smartphone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere