Artikel top billede

NNIT vinder millionkontrakt med Sund & Bælt

NNIT slår tre konkurrenter og vinder sammen med datterselskabet Scales en kontrakt til en værdi af 55 millioner kroner med det statslige selskab Sund & Bælt.

NNIT har vundet en to-årig kontrakt med det statslige selskaber Sund & Bælt, der blandt andet driver Storebælt- og Øresundsforbindelserne.

Kontrakten, der kan forlænges med yderligere to år, har en værdi på 55 millioner kroner.

Det oplyser NNIT i en pressemeddelelse.

Kontrakten betyder, at NNIT sammen med datterselskabet Scales får ansvaret for opgradering, udvikling, vedligehold og drift af Sund & Bælts it-platform i op imod fire år.

Læs alle detaljerne i udbuddet her.

Sund & Bælts ERP-løsninger skal blandt andet opgraderes til den nyeste cloudbaserede version med integration til tredjepartsprodukter, lyder det.

"I et marked, som er udfordret af knaphed på dygtige it-folk, kan vi garantere et stærkt team af fagpersoner med dyb indsigt i de forretningskritiske systemer. At kunne stille med de rette, kvalificerede mennesker er fortsat en vigtig faktor for digital transformation, innovationsparate platforme og robust drift," lyder det i pressemeddelelsen fra Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, der har vundet kontrakten foran tre konkurrrerende leverandører.

Han suppleres af Mikkel Hemmingsen, administrerende direktør, Sund & Bælt.

"Vores ambition er at sætte nye standarder for effektiv drift af brugerbetalt infrastruktur ved at udnytte den nyeste teknologi til gavn for rejsende. Derfor er det afgørende at holde vores it-platform ajour, så vi har høje forventninger til den værdi, opgraderingen vil skabe og ser meget frem til at arbejde sammen med NNIT," siger han ifølge pressemeddelelsen.

Læs også: Her er de vigtigste pointer i NNIT's nye halvårsregnskab: Frigører sig fra Novo Nordisk - og stort udbytte på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Salesforce åbner europæisk supercloud: Vil holde al data i Europa - her bliver den nye løsning først tilgængelig
Salesforce er på vej med europæisk cloud-løsning, der skal holde alle data på europæisk jord. Selskabet begynder at udrulle løsningen om få måneder. Om et år vil seks europæiske lande være dækket.
Computerworld
Ny rekord: Her er elbilen med den længste rækkevidde / Få timer til at Apple er klar med ny iOS 15 / Teslas vilde model S Plaid sætter fantomtid på hæderkronet bane
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.