Artikel top billede

NNIT vinder millionkontrakt med Sund & Bælt

NNIT slår tre konkurrenter og vinder sammen med datterselskabet Scales en kontrakt til en værdi af 55 millioner kroner med det statslige selskab Sund & Bælt.

NNIT har vundet en to-årig kontrakt med det statslige selskaber Sund & Bælt, der blandt andet driver Storebælt- og Øresundsforbindelserne.

Kontrakten, der kan forlænges med yderligere to år, har en værdi på 55 millioner kroner.

Det oplyser NNIT i en pressemeddelelse.

Kontrakten betyder, at NNIT sammen med datterselskabet Scales får ansvaret for opgradering, udvikling, vedligehold og drift af Sund & Bælts it-platform i op imod fire år.

Læs alle detaljerne i udbuddet her.

Sund & Bælts ERP-løsninger skal blandt andet opgraderes til den nyeste cloudbaserede version med integration til tredjepartsprodukter, lyder det.

"I et marked, som er udfordret af knaphed på dygtige it-folk, kan vi garantere et stærkt team af fagpersoner med dyb indsigt i de forretningskritiske systemer. At kunne stille med de rette, kvalificerede mennesker er fortsat en vigtig faktor for digital transformation, innovationsparate platforme og robust drift," lyder det i pressemeddelelsen fra Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, der har vundet kontrakten foran tre konkurrrerende leverandører.

Han suppleres af Mikkel Hemmingsen, administrerende direktør, Sund & Bælt.

"Vores ambition er at sætte nye standarder for effektiv drift af brugerbetalt infrastruktur ved at udnytte den nyeste teknologi til gavn for rejsende. Derfor er det afgørende at holde vores it-platform ajour, så vi har høje forventninger til den værdi, opgraderingen vil skabe og ser meget frem til at arbejde sammen med NNIT," siger han ifølge pressemeddelelsen.

Læs også: Her er de vigtigste pointer i NNIT's nye halvårsregnskab: Frigører sig fra Novo Nordisk - og stort udbytte på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere