Artikel top billede

Apple trodser meldinger om svigtende salgstal: ”iPhone Xr er vores bedst sælgende model”

Apples billigste model fra efteråret sælger bedre end sine dyrere kolleger, siger Apples Vice President .

Siden Wall Street Journal forrige uge kunne røbe, at Apple døjer med salget af deres nyeste kollektion af iPhones, har selskabet selv taget bladet fra munden.

I et interview med amerikanske Cnet, lægger selskabets Vice President. Greg Joswiak, en anden udlægning for dagen.

Ifølge ham har Apples iPhone Xr været selskabets ’mest populære iPhone i hvert evige og eneste dag siden lanceringen’. Han oplyser dog ingen konkrete salgstal på nogen af de tre modeller som Apple introducerede i efteråret: iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Udmeldingen kommer efter at WSJ dokumenterede, at Apple har nedjusteret mængden af leverancer kraftigt fra underleverandører, for at imødekomme svigtende salgstal.

Apple har endda genoptaget fremstillingen af den ellers pensionerede iPhone X model fra 2017, for at leve op til en aftale om at aftage en bestemt mængde OLED-skærme fra underleverandøren Samsung.

Til spørgsmål om WSJ’s rapport, ønskede Greg Joswiak ikke at sige mere end at gentage, at iPhone Xr er den mest populære og bedst sælgende iPhone fra efteråret.

Apples aktieværdi er faldet med 20 procent siden selskabet præsenterede sit seneste regnskab, og er siden blevet overhalet i markedsværdi af Microsoft siden kulminationen i sommers.

Salget af Apples enheder trues yderligere af eventuelle planer fra Trump-administrationer om at indføre toldafgifter på selskabets produkter fremstillet i Kina.

Se også: Apple skruer ned for iPhone-produktionen. Efterårets iPhone sælger ikke som forventet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere