Artikel top billede

Apple trodser meldinger om svigtende salgstal: ”iPhone Xr er vores bedst sælgende model”

Apples billigste model fra efteråret sælger bedre end sine dyrere kolleger, siger Apples Vice President .

Siden Wall Street Journal forrige uge kunne røbe, at Apple døjer med salget af deres nyeste kollektion af iPhones, har selskabet selv taget bladet fra munden.

I et interview med amerikanske Cnet, lægger selskabets Vice President. Greg Joswiak, en anden udlægning for dagen.

Ifølge ham har Apples iPhone Xr været selskabets ’mest populære iPhone i hvert evige og eneste dag siden lanceringen’. Han oplyser dog ingen konkrete salgstal på nogen af de tre modeller som Apple introducerede i efteråret: iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Udmeldingen kommer efter at WSJ dokumenterede, at Apple har nedjusteret mængden af leverancer kraftigt fra underleverandører, for at imødekomme svigtende salgstal.

Apple har endda genoptaget fremstillingen af den ellers pensionerede iPhone X model fra 2017, for at leve op til en aftale om at aftage en bestemt mængde OLED-skærme fra underleverandøren Samsung.

Til spørgsmål om WSJ’s rapport, ønskede Greg Joswiak ikke at sige mere end at gentage, at iPhone Xr er den mest populære og bedst sælgende iPhone fra efteråret.

Apples aktieværdi er faldet med 20 procent siden selskabet præsenterede sit seneste regnskab, og er siden blevet overhalet i markedsværdi af Microsoft siden kulminationen i sommers.

Salget af Apples enheder trues yderligere af eventuelle planer fra Trump-administrationer om at indføre toldafgifter på selskabets produkter fremstillet i Kina.

Se også: Apple skruer ned for iPhone-produktionen. Efterårets iPhone sælger ikke som forventet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere