Artikel top billede

Apple trodser meldinger om svigtende salgstal: ”iPhone Xr er vores bedst sælgende model”

Apples billigste model fra efteråret sælger bedre end sine dyrere kolleger, siger Apples Vice President .

Siden Wall Street Journal forrige uge kunne røbe, at Apple døjer med salget af deres nyeste kollektion af iPhones, har selskabet selv taget bladet fra munden.

I et interview med amerikanske Cnet, lægger selskabets Vice President. Greg Joswiak, en anden udlægning for dagen.

Ifølge ham har Apples iPhone Xr været selskabets ’mest populære iPhone i hvert evige og eneste dag siden lanceringen’. Han oplyser dog ingen konkrete salgstal på nogen af de tre modeller som Apple introducerede i efteråret: iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Udmeldingen kommer efter at WSJ dokumenterede, at Apple har nedjusteret mængden af leverancer kraftigt fra underleverandører, for at imødekomme svigtende salgstal.

Apple har endda genoptaget fremstillingen af den ellers pensionerede iPhone X model fra 2017, for at leve op til en aftale om at aftage en bestemt mængde OLED-skærme fra underleverandøren Samsung.

Til spørgsmål om WSJ’s rapport, ønskede Greg Joswiak ikke at sige mere end at gentage, at iPhone Xr er den mest populære og bedst sælgende iPhone fra efteråret.

Apples aktieværdi er faldet med 20 procent siden selskabet præsenterede sit seneste regnskab, og er siden blevet overhalet i markedsværdi af Microsoft siden kulminationen i sommers.

Salget af Apples enheder trues yderligere af eventuelle planer fra Trump-administrationer om at indføre toldafgifter på selskabets produkter fremstillet i Kina.

Se også: Apple skruer ned for iPhone-produktionen. Efterårets iPhone sælger ikke som forventet




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere