Artikel top billede

Apple trodser meldinger om svigtende salgstal: ”iPhone Xr er vores bedst sælgende model”

Apples billigste model fra efteråret sælger bedre end sine dyrere kolleger, siger Apples Vice President .

Siden Wall Street Journal forrige uge kunne røbe, at Apple døjer med salget af deres nyeste kollektion af iPhones, har selskabet selv taget bladet fra munden.

I et interview med amerikanske Cnet, lægger selskabets Vice President. Greg Joswiak, en anden udlægning for dagen.

Ifølge ham har Apples iPhone Xr været selskabets ’mest populære iPhone i hvert evige og eneste dag siden lanceringen’. Han oplyser dog ingen konkrete salgstal på nogen af de tre modeller som Apple introducerede i efteråret: iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max.

Udmeldingen kommer efter at WSJ dokumenterede, at Apple har nedjusteret mængden af leverancer kraftigt fra underleverandører, for at imødekomme svigtende salgstal.

Apple har endda genoptaget fremstillingen af den ellers pensionerede iPhone X model fra 2017, for at leve op til en aftale om at aftage en bestemt mængde OLED-skærme fra underleverandøren Samsung.

Til spørgsmål om WSJ’s rapport, ønskede Greg Joswiak ikke at sige mere end at gentage, at iPhone Xr er den mest populære og bedst sælgende iPhone fra efteråret.

Apples aktieværdi er faldet med 20 procent siden selskabet præsenterede sit seneste regnskab, og er siden blevet overhalet i markedsværdi af Microsoft siden kulminationen i sommers.

Salget af Apples enheder trues yderligere af eventuelle planer fra Trump-administrationer om at indføre toldafgifter på selskabets produkter fremstillet i Kina.

Se også: Apple skruer ned for iPhone-produktionen. Efterårets iPhone sælger ikke som forventet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere