Artikel top billede

Revisionshuset EY køber nordisk SAP- og IBM-specialist

EY køber norsk SAP og IBM-specialist med halvandet hundrede ansatte. Det opkøbte selskab får også nyt navn.

EY gennemfører nu købet af den nordiske SAP og IBM-specialist Skye, der sælger software-løsninger og rådgivning.

Revisionsgiganten har fået den endelig godkendelse fra de norske konkurrencemyndigheder til at købe selskabet, der i 2017 omsatte for 195 millioner norske kroner - svarende til omkring 150 millioner kroner.

Det norske selskab, der har også kontorer i Sverige, råder over omkring 145 ansatte og skal fremover heddet EY Skye.

"Med EY Skye tager vi et markant skridt for at styrke EY's services i Norden inden for vigtige områder i samarbejdet med to af vore strategiske samarbejdspartnere – SAP og IBM. Konkret betyder det, at vi kommer til at stå endnu stærkere i dialogen med vores kunder om den digitale fremtid, og de forretningsmæssige løsninger, vi skaber sammen," lyder det fra René Ravn, partner og leder af EY's Advisory-forretning i Danmark, i en pressemeddelelse.

EY har omkring 1.600 ansatte i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere