Artikel top billede

Visma Consulting i kursændring: Flere løsninger skal baseres på egen IP

Vismas konsulentforretning skal ikke længere kun fungere som konsulentforretning, men skal også til at bygge løsninger baseret på viden og produkter, som selskabet selv ejer,

Visma Consulting skal fremover ikke kun fungere som en konsulentforretning, mens også i stigende omfang bygge løsninger, som selskabet selv ejer, siger divisionsdirektør Carsten Bøje Mølller til ITWatch.

"Vi skal strategisk satse på nogle helt specifikke produktområder inden for business intelligence, kunstig intelligens og optimeringsalgoritmer, og vi vil i højere grad bygge vores løsninger baseret på egen IP,” siger han til mediet.

Han betegner overfor ITWatch dette kursskifte som ‘en væsentlig forandring’ for selskabet - men siger også, at der ikke bliver tale om rene standardløsninger, men snarere tilpassede standardløsninger.

Norske Visma har i dag tre datterselskaber i Danmark, nemlig Visma Consulting, Visma Software og Visma Enterprise.

Visma Consulting beskæftiger herhjemme 140 medarbejdere og forventer i år en omsætning på omkring 230 millioner kroner.

Visma-koncernen har hovedsæde i Oslo og har 8.250 medarbejdere. Selskabet omsatte for 8,5 milliarder norske kroner i fjor.

Visma Consulting fyrede i sommer topchef Torben Ryttersgaard og er for tiden på jagt efter en ny topchef for den danske forretning.

Det kan du læse mere om her: Visma Consulting fyrer topchef Torben Ryttersgaard efter under et år på posten: Genindsætter tidligere direktør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere