Artikel top billede

Visma Consulting i kursændring: Flere løsninger skal baseres på egen IP

Vismas konsulentforretning skal ikke længere kun fungere som konsulentforretning, men skal også til at bygge løsninger baseret på viden og produkter, som selskabet selv ejer,

Visma Consulting skal fremover ikke kun fungere som en konsulentforretning, mens også i stigende omfang bygge løsninger, som selskabet selv ejer, siger divisionsdirektør Carsten Bøje Mølller til ITWatch.

"Vi skal strategisk satse på nogle helt specifikke produktområder inden for business intelligence, kunstig intelligens og optimeringsalgoritmer, og vi vil i højere grad bygge vores løsninger baseret på egen IP,” siger han til mediet.

Han betegner overfor ITWatch dette kursskifte som ‘en væsentlig forandring’ for selskabet - men siger også, at der ikke bliver tale om rene standardløsninger, men snarere tilpassede standardløsninger.

Norske Visma har i dag tre datterselskaber i Danmark, nemlig Visma Consulting, Visma Software og Visma Enterprise.

Visma Consulting beskæftiger herhjemme 140 medarbejdere og forventer i år en omsætning på omkring 230 millioner kroner.

Visma-koncernen har hovedsæde i Oslo og har 8.250 medarbejdere. Selskabet omsatte for 8,5 milliarder norske kroner i fjor.

Visma Consulting fyrede i sommer topchef Torben Ryttersgaard og er for tiden på jagt efter en ny topchef for den danske forretning.

Det kan du læse mere om her: Visma Consulting fyrer topchef Torben Ryttersgaard efter under et år på posten: Genindsætter tidligere direktør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere