Artikel top billede

Visma Consulting i kursændring: Flere løsninger skal baseres på egen IP

Vismas konsulentforretning skal ikke længere kun fungere som konsulentforretning, men skal også til at bygge løsninger baseret på viden og produkter, som selskabet selv ejer,

Visma Consulting skal fremover ikke kun fungere som en konsulentforretning, mens også i stigende omfang bygge løsninger, som selskabet selv ejer, siger divisionsdirektør Carsten Bøje Mølller til ITWatch.

"Vi skal strategisk satse på nogle helt specifikke produktområder inden for business intelligence, kunstig intelligens og optimeringsalgoritmer, og vi vil i højere grad bygge vores løsninger baseret på egen IP,” siger han til mediet.

Han betegner overfor ITWatch dette kursskifte som ‘en væsentlig forandring’ for selskabet - men siger også, at der ikke bliver tale om rene standardløsninger, men snarere tilpassede standardløsninger.

Norske Visma har i dag tre datterselskaber i Danmark, nemlig Visma Consulting, Visma Software og Visma Enterprise.

Visma Consulting beskæftiger herhjemme 140 medarbejdere og forventer i år en omsætning på omkring 230 millioner kroner.

Visma-koncernen har hovedsæde i Oslo og har 8.250 medarbejdere. Selskabet omsatte for 8,5 milliarder norske kroner i fjor.

Visma Consulting fyrede i sommer topchef Torben Ryttersgaard og er for tiden på jagt efter en ny topchef for den danske forretning.

Det kan du læse mere om her: Visma Consulting fyrer topchef Torben Ryttersgaard efter under et år på posten: Genindsætter tidligere direktør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere