BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-læk - varetægtsfængsles i fire uger

Artikel top billede

Microsoft Teams i stærk medvind: Overhaler Slack og Hangouts på under to år

Microsofts app til virksomheds-chat, Teams, efterlader konkurrenterne i støvet.

På bare to år er Microsofts forretningsapp til chat og informationsdeling, Teams, vokset gevaldigt i udbredelse.

Fra at være på en global fjerdeplads i 2016 med bare tre procents udbredelse, er chat-app’en nu at finde i aktiv brug hos 21 procent af virksomhederne, viser ny undersøgelse og rapport fra Spiceworks.

Dermed er populære konkurrenter som Slack og Google Hangouts distanceret, med respektive markedsandele på 15 og 12 procent.

Den dominerende app på området er dog fortsat Microsofts egen ’Skype For Business’ som fastholder sin førsteplads med 44 procent af markedet.

Forklaringen bag Teams vilde fremgang er ligetil, mener Spiceworks chefanalytiker, Peter Tsai:

”Den pludselige Microsoft Teams fremgang grunder sandsynligvis i, at programmet er gratis tilgængeligt for Office 365 brugere.”

Samtidig påpeger han at Microsoft i stigende grad vender sit fokus mod Teams som program:

”Selvom Skype For Business fastholder sin placering, satser Microsoft i stigende grad på Microsoft Teams som standard-app til samarbejde i virksomhedsorganisationerne", siger han.

Spiceworks rapport konkluderer, at Teams medvind vil fortsætte, så app’en ved udgangen af 2020 vil benyttes hos 41 procent af virksomhederne.

Se også: Microsoft gør klar til at kvitte Skype for Business: Her er fire nye features, der skal lokke brugerne over på Microsoft Teams
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere