Fortalt til: Steffen Villadsen

Mennesker i IT

Udgivet 13. december 2018 kl. 11.34
En af mine tidligere kolleger er her hos SimCorp, og han kender mig. Så spurgte han, om jeg ikke havde lyst til at komme ud til SimCorp og tale om, hvordan det med cloud foregik hos Microsoft. Jo, sagde jeg, det kan jeg da godt. Jeg spurgte ham, om jeg skulle forberede en præsentation eller et foredrag. Det afviste han og sagde, at jeg bare skulle komme og spise frokost.

Så havde jeg jo forestillet mig noget i stil med, at vi skulle sidde en to-tre mand i et mødelokale, men da jeg så mødte op, foregik mødet på bestyrelsesgangen, og der sad 30 mand i et lokale, og jeg havde intet forberedt.

Så måtte det blive lige fra hoften. Jeg tegnede og fortalte og resten af tiden gik med spørgsmål om, hvad vi gjorde med det ene og det andet. Blandt tilhørerne i forsamlingen var SimCorps administrerende direktør Klaus Holse og Georg Hetrodt, der var teknologidirektør. Jeg går ud fra, at det var, det som ledte til, at jeg sidder her i dag.

Der var ikke helt forventningsafstemt, hvad der skulle ske, men det er jo livets sjove ting, der nogen gange sker. Jeg ved ikke, om det var gået anderledes, hvis jeg havde forberedt mig. Så havde jeg måske tænkt meget mere over, hvad jeg sagde. Det at det netop kom fra hoften gav mig mulighed for at være ærlig og fortælle om de gode, men også de mindre gode ting, og hvad vi havde lært.

Havde man spurgt mig for et år siden, om jeg havde forestillet mig, at jeg sad her i dag, havde svaret helt klart været nej. Det var slet ikke i mine tanker på det tidspunkt. Det var en mulighed, der opstod. Det var ikke noget jeg havde planlagt.
Thomas Hejlsberg, CTO, SimCorp

Flere mennesker i IT Om mennesker i itComputerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
IDC Nordic Cloud Survey 2020
IDC Nordic Cloud survey blev gennemført i efteråret 2020 med over 200 deltagende virksomheder. Det viser at multicloud er fremtidens løsning for digital infrastruktur blandt nordiske virksomheder. Det skyldes blandt andet en stigende interesse for private cloud løsninger til edge computing og innovation. Samtidig er det tydeligt at hvor de fleste virksomheder før enten brugte public cloud eller private cloud er fremtidens løsning multicloud.