Artikel top billede

Legendarisk storage-guru vil overtage verdensherredømmet: ”Vores teknologi er den eneste, der kan hjælpe it-chefen i store virksomheder med at løse puslespillet med dataeksplosionen.”

Interview: Det israelske storage-ikon, Moshe Yanai, der er kendt for EMC's Symmetrix-produkt, har i al stilhed etableret virksomheden Infinidat. Han er nu på en mission om at overtage storage-markedet med, hvad han kalder for en revolutionerende teknologi, som med tiden vil udgøre storage-infrastrukturen i skyen. "Med tiden vil Amazon, Azure, Google og andre store serviceleverandører vælge vores løsning."

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Sådan vil storage-guru revolutionere store-markedet
  • Her er det innovative ved Infinidats storage-produkt
  • Her er Moshe Yanais opskrift på succes
1.196
6 min
I takt med eksplosionen af data er it-chefer verden over nødt til at komme op med en løsning på behovet for enorme mængder lagringskapacitet, uden at omkostningnerne galoperer utæmmet op i skyerne.

Sådan lyder det fra storage-virksomheden Infinidat og dets grundlægger og administrerende direktør, Moshe Yanai, som mener at have svaret på lige netop den udfordring.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

James Bonds legendariske spiontjeneste kaster sig i armene på Amazon: Nu skal Storbritanniens dybeste hemmeligheder skal bo hos AWS

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tom bryder ind på direktør-kontorer i den gode sags tjeneste: "Vi er dybest set betalte datatyve"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

En uge før den endelige udskilning fra IBM: Kyndryl er klar med ny direktion og bestyrelse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Digitaliseringspartnerskabet har sat retningen for Danmarks digitale fremtid - men hvor er repræsentanterne fra danske SMV'er?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet ramt af hackerangreb: Opdagede først hændelsen en måned efter advarsel