Artikel top billede

Google investerer en milliard dollar i kæmpe New York-kontor

Over de næste ti år vil Google med nyt gigantisk byggeprojekt have kapacitet til at fordoble antallet af ansatte i New York. Med i prisen får Google over 158.000 kvadratmeter.

Google har mandag annonceret, at det vil investere en milliard dollar, svarende til 6,6 milliarder kroner i et nyt gigantisk campus i New York.

De nye Google-lokaler, Google Hudson Square, bliver på over 158.000 kvadratmeter og inkluderer to bygninger på Hudson Street samt kontorlokaler på Washington Street på Manhattan, skriver Google i en blogpost.

Byggeplanerne vil udvide Googles tilstedeværelse i New York markant.

Søgemaskinegiganten oplyser, at den over de næste ti år vil have kapacitet til at huse dobbelt så mange ansatte, som i dag, hvor der arbejder mere end 7.000.

Læs også: Det er ikke altid en drøm at arbejde for Google: Halvdelen af arbejdsstyrken behandles som andenrangs-ansatte

Google har underskrevet leasingaftalen for de nye kvadratmeter og planlægger at flytte ind i 2020.

Det er 18 år siden, at Google først etablerede sig i New York, og tidligere på året meddelte Google, at den havde købt bygningen Manhattan Chelsea Market for 2,4 milliarder dollars svarende til tæt på 16 milliarder kroner.

Det er blandt andet adgangen til et bredt udbud af verdensklasse talent, der er årsagen til Googles ekspansive planer i "The Big Apple".

Læs også: Tag med på dronetur ind over Apples splinternye hovedkvarter, Apple Park - så langt er byggeriet nået
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere