Artikel top billede

Google investerer en milliard dollar i kæmpe New York-kontor

Over de næste ti år vil Google med nyt gigantisk byggeprojekt have kapacitet til at fordoble antallet af ansatte i New York. Med i prisen får Google over 158.000 kvadratmeter.

Google har mandag annonceret, at det vil investere en milliard dollar, svarende til 6,6 milliarder kroner i et nyt gigantisk campus i New York.

De nye Google-lokaler, Google Hudson Square, bliver på over 158.000 kvadratmeter og inkluderer to bygninger på Hudson Street samt kontorlokaler på Washington Street på Manhattan, skriver Google i en blogpost.

Byggeplanerne vil udvide Googles tilstedeværelse i New York markant.

Søgemaskinegiganten oplyser, at den over de næste ti år vil have kapacitet til at huse dobbelt så mange ansatte, som i dag, hvor der arbejder mere end 7.000.

Læs også: Det er ikke altid en drøm at arbejde for Google: Halvdelen af arbejdsstyrken behandles som andenrangs-ansatte

Google har underskrevet leasingaftalen for de nye kvadratmeter og planlægger at flytte ind i 2020.

Det er 18 år siden, at Google først etablerede sig i New York, og tidligere på året meddelte Google, at den havde købt bygningen Manhattan Chelsea Market for 2,4 milliarder dollars svarende til tæt på 16 milliarder kroner.

Det er blandt andet adgangen til et bredt udbud af verdensklasse talent, der er årsagen til Googles ekspansive planer i "The Big Apple".

Læs også: Tag med på dronetur ind over Apples splinternye hovedkvarter, Apple Park - så langt er byggeriet nået
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere