Artikel top billede

Google investerer en milliard dollar i kæmpe New York-kontor

Over de næste ti år vil Google med nyt gigantisk byggeprojekt have kapacitet til at fordoble antallet af ansatte i New York. Med i prisen får Google over 158.000 kvadratmeter.

Google har mandag annonceret, at det vil investere en milliard dollar, svarende til 6,6 milliarder kroner i et nyt gigantisk campus i New York.

De nye Google-lokaler, Google Hudson Square, bliver på over 158.000 kvadratmeter og inkluderer to bygninger på Hudson Street samt kontorlokaler på Washington Street på Manhattan, skriver Google i en blogpost.

Byggeplanerne vil udvide Googles tilstedeværelse i New York markant.

Søgemaskinegiganten oplyser, at den over de næste ti år vil have kapacitet til at huse dobbelt så mange ansatte, som i dag, hvor der arbejder mere end 7.000.

Læs også: Det er ikke altid en drøm at arbejde for Google: Halvdelen af arbejdsstyrken behandles som andenrangs-ansatte

Google har underskrevet leasingaftalen for de nye kvadratmeter og planlægger at flytte ind i 2020.

Det er 18 år siden, at Google først etablerede sig i New York, og tidligere på året meddelte Google, at den havde købt bygningen Manhattan Chelsea Market for 2,4 milliarder dollars svarende til tæt på 16 milliarder kroner.

Det er blandt andet adgangen til et bredt udbud af verdensklasse talent, der er årsagen til Googles ekspansive planer i "The Big Apple".

Læs også: Tag med på dronetur ind over Apples splinternye hovedkvarter, Apple Park - så langt er byggeriet nået
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere