Artikel top billede

LG vil rulle fjernsynet sammen, når det ikke er i brug. Her er selskabets første prototype på et rullende 65 tommers OLED-fjernsyn.

LG vil revolutionere fjernsynet: I 2019 vil tv’et kunne foldes som et rullegardin

Næste år vil stuealteret kunne gemme sig selv, når der ikke er behov for det.

LG vil gøre op med trenden med at fjernsynet skal fylde mere og mere på stuevæggen.

Fra og med næste år, vil LG masseproducere fjernsyn der kan rulles sammen på samme vis som et rullegardin. Det skriver Bloomberg.

LG’s revolutionære fjernsyn vil bygge på OLED-teknologi, som muliggør, at det smalle display kan rulle sig sammen i en boks under tv’et. En særlig mekanisme sikrer, at fjernsynet kan skydes sig selv op fra sin boks ved et tryk med fjernbetjeningen.

En fungerende prototype på et 65 tommers tv er allerede blevet fremvist på selskabets research-afdeling i sydkoreanske Seoul.

Det særlige tv vil give LG en fordel i et marked, hvor selskabet døjer med hårdere konkurrence fra kinesiske konkurrenter og en faldende pristrend.

Se også: OnePlus præsenterer nyt produkt: Vil nu sælge fjernsyn

I skrivende stund udgør OLED-fjernsyn bare 1,1 procent af markedet, mens analyseinstituttet Statista vurderer at markedet for OLED-tv vil vokse med 70 procent i det kommende år.

En anden trend indenfor fjernsyn i de kommende år bliver 8K, hvor stadigt flere producenter vil satse på hyperskarpe fjernsyn til forbrugerne.

Læs også: Nu kommer 8K-TV bølgen – men hvad med pris og anvendelighed?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere