Artikel top billede

Danske Tradeshift foretager nyt stort europæisk opkøb: "Der en spændt feststemning i luften. Nu skal vi tilbage og fejre det med hele teamet"

Interview: Den danske it-succes Tradeshift har købt det belgiske selskab Babelway. Det betegnes som et vigtigt strategisk opkøb, der skal sikre, at Tradeshift frem mod en kommende børsnotering har kontrol med integrationsteknologien på sin platform. "Nu har vi fået taget den risiko af bordet," lyder det fra selskabets medstifter Mikkel Hippe Brun.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Derfor køber Tradeshift den belgiske virksomhed Babelway
  • Informationer om aftalen og Babelway
  • Sådan skal opkøbet ses i forhold til den kommende børsnotering
  • Sådan skal Babelway integrees ind i Tradehifts platform
1.316
6:45 min
Det er ikke mange måneder siden, at Tradeshift landede en af de helt store kapitalindsprøjtninger, da en række kapitalfonde skød godt 1,6 milliarder kroner ind i det danskstiftede selskab.

Nu har ledelsen i Tradeshift placeret en del af de mange penge i det belgiske selskab Babelway, der leverer en cloudbaseret integrationsløsning, som Tradeshift allerede i dag anvender.

"Blækket er ikke tørt endnu, og der er en spændt feststemning i luften. Nu skal vi tilbage og fejre det med hele teamet," siger Mikkel Hippe Brun, medstifter af Tradeshift, til Computerworld fra et advokatkontor i Belgien, hvor han venter på, at et tocifret millionbeløb i euro bliver overført til ejerne af Babelway.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Top-CIO Niels Keller-Larsen stopper hos Haldor Topsøe efter seks år på posten: "Det har været på vej et stykke tid"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sorø Kommune slipper for at betale million-erstatning til dansk it-selskab efter ulovlig tildeling af it-kontrakt til KMD

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cyberkriminelle går ofte efter disse fem sårbarheder som har stået åbne i flere år: Har du husket at patche?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Disse selskaber vil de danske it-folk helst arbejde for: Google mister førstepladsen for første gang i 10 år - se listen her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Egiss med Jesper Ravn i spidsen køber Scriptor Technology efter flere års underskud