Artikel top billede

Danske Tradeshift foretager nyt stort europæisk opkøb: "Der en spændt feststemning i luften. Nu skal vi tilbage og fejre det med hele teamet"

Interview: Den danske it-succes Tradeshift har købt det belgiske selskab Babelway. Det betegnes som et vigtigt strategisk opkøb, der skal sikre, at Tradeshift frem mod en kommende børsnotering har kontrol med integrationsteknologien på sin platform. "Nu har vi fået taget den risiko af bordet," lyder det fra selskabets medstifter Mikkel Hippe Brun.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Derfor køber Tradeshift den belgiske virksomhed Babelway
  • Informationer om aftalen og Babelway
  • Sådan skal opkøbet ses i forhold til den kommende børsnotering
  • Sådan skal Babelway integrees ind i Tradehifts platform
1.316
6:45 min
Det er ikke mange måneder siden, at Tradeshift landede en af de helt store kapitalindsprøjtninger, da en række kapitalfonde skød godt 1,6 milliarder kroner ind i det danskstiftede selskab.

Nu har ledelsen i Tradeshift placeret en del af de mange penge i det belgiske selskab Babelway, der leverer en cloudbaseret integrationsløsning, som Tradeshift allerede i dag anvender.

"Blækket er ikke tørt endnu, og der er en spændt feststemning i luften. Nu skal vi tilbage og fejre det med hele teamet," siger Mikkel Hippe Brun, medstifter af Tradeshift, til Computerworld fra et advokatkontor i Belgien, hvor han venter på, at et tocifret millionbeløb i euro bliver overført til ejerne af Babelway.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Windows-enheder med de nyeste CPU’er indeholder en stor svaghed: Risiko for 'dataskader'

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er scenariet de kommunale it-chefer frygter mest i Chromebooksagen – kan potentielt få store økonomiske konsekvenser

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Energiselskab på bar bund efter hackerangreb: 'Vi beklager meget og håber på vores kunders forståelse," siger dansk direktør

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk energiselskab ramt af kæmpe hackerangreb: Alle it-systemer lukket ned omgående

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Svensk kapitalfond køber danske Lyngsoe Systems i en trecifret millionhandel


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital
Job & Karriere
Her er Netcompanys nye hovedkvarter: Flytter til ikonisk adresse i hjertet af København - kommer til at betale million-leje