Artikel top billede

Region H og Region Sjælland har købt konsulenter for kvart milliard til Sundhedsplatformen: Disse it-firmaer har fået den største bid af kagen

Region Sjælland og Region Hovedstaden har købt konsulentydelser for en kvart milliard kroner til arbejdet med Sundhedsplatformen. Accenture, 7N og NNIT har scoret den største del af kagen.

Region Hovedstaden og Region Sjælland har købt eksterne konsulenter for en kvart milliard kroner til arbejdet med at implementere Sundhedsplatformen, skriver ITWatch.

Accenture har fået den største del af kagen, idet regionerne har købt konsulentydelser hos selskabet for 48 millioner kroner, mens 7N har landet ordrer for 42 millioner kroner.

NNIT, der har leveret systemet sammen med amerikanske Epic, har landet konsulentordrer i de to regioner for 36,3 millioner kroner, mens Capgemini har landet ordrer for 20,5 millioner kroner.

Sundhedsplatformen har været stærkt kritiseret af store dele af personalet i begge regionerne, der har investeret meget store beløb i det nye system.

Også Styrelsen for Patientsikkerhed og andre har været ude med riven af systemet.

Læs også:

Sundhedsminister sætter pris på udskiftning af Sundhedsplatformen: Vil koste næsten tre milliarder

Region Sjælland pumper millioner ind i det udskældte Sundhedsplatformen: Vi 'sætter alle sejl'

Region Hovedstaden melder om millionbesparelser på Sundhedsplatformen - men regnestykket mangler afgørende udgifter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere