Artikel top billede

(Foto: CopyrightTomas BertelsenGammel Kongevej 33ADK-1610 København VDenmarkmob. +45 4041 0560mail@tomasbertelsen.dk)

Region H og Region Sjælland har købt konsulenter for kvart milliard til Sundhedsplatformen: Disse it-firmaer har fået den største bid af kagen

Region Sjælland og Region Hovedstaden har købt konsulentydelser for en kvart milliard kroner til arbejdet med Sundhedsplatformen. Accenture, 7N og NNIT har scoret den største del af kagen.

Region Hovedstaden og Region Sjælland har købt eksterne konsulenter for en kvart milliard kroner til arbejdet med at implementere Sundhedsplatformen, skriver ITWatch.

Accenture har fået den største del af kagen, idet regionerne har købt konsulentydelser hos selskabet for 48 millioner kroner, mens 7N har landet ordrer for 42 millioner kroner.

NNIT, der har leveret systemet sammen med amerikanske Epic, har landet konsulentordrer i de to regioner for 36,3 millioner kroner, mens Capgemini har landet ordrer for 20,5 millioner kroner.

Sundhedsplatformen har været stærkt kritiseret af store dele af personalet i begge regionerne, der har investeret meget store beløb i det nye system.

Også Styrelsen for Patientsikkerhed og andre har været ude med riven af systemet.

Læs også:

Sundhedsminister sætter pris på udskiftning af Sundhedsplatformen: Vil koste næsten tre milliarder

Region Sjælland pumper millioner ind i det udskældte Sundhedsplatformen: Vi 'sætter alle sejl'

Region Hovedstaden melder om millionbesparelser på Sundhedsplatformen - men regnestykket mangler afgørende udgifter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere