Artikel top billede

Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner

Atea skal levere Microsoft-licenser til to danske regioner for tre-cifrede millionbeløb.

Atea skal levere software-ydelser til Region Sjælland for 120 millioner kroner og til Region Syddanmark for 125 millioner kroner.

Sådan lyder det fra selskabet i denne meddelelse, hvor topchef Steinar Sønsterby meddeler, at det glæder selskabet at lande disse software-ordrer.

Konkret bunder ordrerne i, at Atea har vundet miniudbud i Region Sjælland og Region Syddanmark på en eksisterende SKI-rammekontrakt med flere leverandører, nemlig SKI 02.06 for Microsoft-licenser.

Der er tale om forlængelser af nuværende aftaler, i det Atea også i dag leverer Microsoft-licenserne til de to regioner.

Den nuværende kontrakt udløber i slutningen af marts.

Ramme-kontrakten betyder, at Atea bliver hovedleverandør af Microsoft-licenser til regionerne.

Det betyder, at Atea i al væsentlighed vil viderefakturere på vegne af Microsoft med en marginal fortjeneste, lyder det fra købernes side.

Begge ordrer strækker sig over tre år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere