Artikel top billede

Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner

Atea skal levere Microsoft-licenser til to danske regioner for tre-cifrede millionbeløb.

Atea skal levere software-ydelser til Region Sjælland for 120 millioner kroner og til Region Syddanmark for 125 millioner kroner.

Sådan lyder det fra selskabet i denne meddelelse, hvor topchef Steinar Sønsterby meddeler, at det glæder selskabet at lande disse software-ordrer.

Konkret bunder ordrerne i, at Atea har vundet miniudbud i Region Sjælland og Region Syddanmark på en eksisterende SKI-rammekontrakt med flere leverandører, nemlig SKI 02.06 for Microsoft-licenser.

Der er tale om forlængelser af nuværende aftaler, i det Atea også i dag leverer Microsoft-licenserne til de to regioner.

Den nuværende kontrakt udløber i slutningen af marts.

Ramme-kontrakten betyder, at Atea bliver hovedleverandør af Microsoft-licenser til regionerne.

Det betyder, at Atea i al væsentlighed vil viderefakturere på vegne af Microsoft med en marginal fortjeneste, lyder det fra købernes side.

Begge ordrer strækker sig over tre år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere