Artikel top billede

Apples nyeste softwareopdatering volder problemer: WiFi-forbindelse og opkald kan ryge

Apples iOS 12.1.2 opdatering til iPhones og iPads skaber stribevis af problemer med både trådløs- og mobilforbindelse.

Apples 12. version af iOS-styresystemet markerede sig ved lanceringen ved at være en af de mest gnidningsfrie software-opdateringer fra selskabet i lang tid.

IOS-brugerne har da også været hurtigere om at tage iOS 12 til sig end forgængeren.

Det synes dog ikke længere at være tilfældet, efter selskabet midt i december udgav version 12.1.2 af systemsoftwaren til selskabets iPhones, iPads og iPods.

Brugere fra kloden over, herunder også danske brugere, melder om problemer med at få enhederne til at knytte sig til WiFi-netværket og mobilnetværket. Det skriver Forbes.

Opdateringen blev ifølge Apples egen dokumentation til, for at adressere nogle mobilnetværksissues hos selskabets e-SIM ekviperede modeller (iPhone Xr, Xs og Xs Max) i udvalgte markeder. Nyeste software synes nu at forvolde lignende, men nu globale, issues på tværs af selskabets enheder.

Se også: Test: Apples iPhone Xr - missionen lykkes for Apple denne gang

Ydermere, melder brugere nu også om kvaler med at slutte sig til i forvejen fungerende WiFi-netværk.

Har du ikke opdateret din enhed til nyeste iOS-version, er der derfor gode grunde til at vente et øjeblik med at hente den nye software.

Opdateringen bringer ifølge Apples egen dokumentation ingen ny funktionalitet med sig, ud over altså nogle fejlrettelser – og altså i visse tilfælde nogle nye fejl.

En fejlrettet version 12.1.3 er i øjeblikket i betaversion og bør få en officiel udrulning i de kommende uger.

Se også: Apple præsenterer iOS 12 – hurtigere, smartere Siri, mindre stress og nye grimasser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter flere ransomware-sager: Her er Datatilsynets bedste sikkerhedstips
Der er set flere eksempler på ransomware-angreb den sidste tid. Og denne type hacks kan føre til databrud. Se her Datatilsynets liste over gode råd mod af få ransomware inden for den digitale hoveddør.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.