Artikel top billede

Den store danske netbutik Coolshop vil overtage konkursramte Fætter BR-butikker

Den danske webshop Coolshop vil overtage en række Fætter BR-butikker og en del af legetøjskædens varelager. Det sker efter, at Top-Toy-koncernen er gået konkurs kort før nytår.

Top-Toy-koncernen, der står bag legetøjskæderne Fætter BR og Toys 'R' Us gik konkurs kort for nytår, og det vil den danske webshop Coolshop nu udnytte til at overtage flere af Fætter BR's fysiske butikker.

Det melder Coolshops stifter og administrerende direktør Jacob Risgaard ud til TV2 Nord.

"Vi er interesserede i at overtage nogle af de gamle BR-butikker. Forudsætningen for, at legetøjsbutikker i dag bliver en succes, er, at de får det magiske tilbage i legetøjsbutikkerne. Det kan ske ved at lave studie til YouTube og masser af legeplads, så børnene kan røre og prøve legetøjet," siger han til det nordjyske medie.

Læs også: Nordisk e-handels-gigant floppede med stor Amazon-satsning: Nu løfter dansk webshop sløret for den gyldne opskrift

Fætter BR skal blive til Kids Coolshop

Allerede i et interview med Computerworld i december 2016 varslede Jacob Risgaard, at Coolshop havde planer om at åbne en hel kæde af fysiske legetøjsbutikker, der skulle fungere som et supplement til selskabets succesfulde webshop.

"Det handler om, at vi skal tilbage til den oplevelse, som man i gamle dage fandt, når man gik ind i en legetøjsafdelig. Noget, som jeg mener, er forsvundet i dag, men mange af os husker det fra vores barndom. Vi skal ganske enkelt have magien tilbage - der skal dufte af candy-floss, og det skal ligne et eventyrland," sagde han til Computerworld.

Få måneder senere åbnede Coolshop sin første fysiske legetøjsbutik, Kids Coolshop.

Læs mere her: Stor dansk netbutik åbner fysiske butikker i Danmark: "Vi skal have magien tilbage - der skal dufte af candy-floss, og det skal ligne et eventyrland"

Jacob Risgaard vil over for TV 2 Nord ikke sætte tal på, hvor mange af Fætter BR's butikker, Coolshop ønsker overtage, men han gør det klart, at butikkerne skal blive en del af Kids Coolshop-kæden.

Kids Coolshop har allerede ni butikker Frederikshavn, Aalborg, Silkeborg, Aarhus, Horsens, Odense, Svendborg Køge og Vordingborg.

Kids Coolshop er drevet af selvstændige købmænd, men butikkerne får deres svarer fra Coolshop, som blev stiftet i 2002.

Jacob Risgaard fortæller desuden, at det ikke kun er de fysiske butikker, men også dele af Fætter BR's varelager, han gerne vil overtage.

Top-Toy er ejet af kapitalfonden EQT.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere