Artikel top billede

Kendt dansk webshop er nede på sjette dag efter hackerangreb

Isenkræmmerkæden Bahnes hjemmeside har været lukket siden 2. januar, hvor et massivt hackerangreb blev opdaget. Betalingsoplysninger på 473 kunder frygtes at være blevet stjålet.

Den danske isenkræmmer Bahnes hjemmeside www.bahne.dk er stadigvæk lukket seks dage efter, at virksomheden konstaterede, at webshoppen havde været ramt af et større hackerangreb.

Når hjemmesiden forsøges tilgået mødes kunderne af følgende besked.

"Bahne.dk er ved, at gennemgå en omfattende sikkerhedsopdatering. Vores tekniske team arbejder på at få os i luften igen snarest," står der med store sorte bogstaver på hjemmesiden.

Hackerangrebet blev opdaget ved middagstid 2. januar, men havde angiveligt stået på siden 29. december.

Der er mistanke om, at alle de 473 kunder, der har handlet i webshoppen i den periode, har fået stjålet deres betalingsoplysninger.

Op til Black Friday 2017 blev www.Bahne.dk også lagt ned af et hackerangreb.

Her mistænkes det, at 3.300 kunder fik lækket deres betalingsoplysninger, men bagmædene bag det angreb er aldrig blevet afsløret.

Computerworld har uden held forsøgt at få en forklaring fra Bahne, der endnu ikke er vendt tilbage til os.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere