Artikel top billede

Microsoft slækker på krav til tvungne Windows-opdateringer: Fremover vil alle brugere kunne udskyde dem

Selv Windows 10 Home brugere vil kunne udskyde Windows 10-opdateringer til et mere belejligt tidspunkt.

Efter endnu en fejlfyldt udrulning af Windows 10 styresystemet i efteråret 2018, kan det give grunde til at være varsom med at lade Windows styre, hvornår det skal opdatere sig selv.

I selskabets Windows 10 Pro, ‘Enterprise’ samt ‘Education’ licenser er det derfor også muligt at sætte opdateringen på hold, for at give Microsoft og øvrige brugere, inklusive app-udviklere, tiden til at identificere og fejlrette eventuelle issues.

Læs også: Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer

Den mulighed har Windows 10 Home brugere ikke haft adgang til. Det vil ændre sig i næste version af styresystemet, kendt som Windows 10 19H1, som vil give brugerne lejlighed til at udskyde opdateringen med op til syv dage. Det skriver netmediet Windowslatest.

For de øvrige licenser er karenstiden fortsat op til 35 dage, mens de store halvårlige funktionsopdateringer kan udskydes i op til et år i samtlige Windows 10 versioner.

Indstillingen dukker op i ’Windows Update-menuen' under indstillingerne, hvor funktionen pause updates for 7 days’ aktivt skal slås til.

Se også: Næste Windows 10 er ved at tage form: Her er de features, du kan se frem til
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere