Artikel top billede

Cisco skifter dansk topchef efter mere end 10 år: Direktør skifter til ny europæisk specialstilling

Niels Münster-Hansen bliver forfremmet til en ny international stilling. Ny direktør i Cisco Danmark er Carsten Videcrantz.

Niels Münster-Hansen stopper som administrerende direktør i Cisco Danmark efter mere end 10 år i stillingen.

I stedet forformmes til en rolle i en ny specialistorganisation hos Cisco, der dækker Norden og Benelux-landene.

En organisation, der består af Ciscos tekniske salgsspecialister, som på daglig basis hjælper Ciscos kunder med deres it-transformation.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

"Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer. Mit mål er at sikre, at kunder i alle lande forstår de forretningsmæssige muligheder, som it-infrastrukturen i dag giver dem samt de sikkerhedsmæssige udfordringer, virksomheder på tværs af landegrænser og brancher står over for," lyder i meddelelsen fra Niels Münster-Hansen, der fortsætter:

"Udviklingen inden for især cloud og cybersikkerhed betyder, at netværkets rolle bliver endnu mere afgørende for virksomheders evne til at være innovative og vinde markedsandele. Når man skal fortælle det budskab, hjælper det at have erfaringer fra et land som Danmark, der ikke kun er digitalt modent, men også har en størrelse, hvor man er i berøring med virksomheder af alle størrelser og både interagerer med private og offentlige kunder."

Her er afløseren

Niels Münster-Hansen har været ansat i Cisco Danmark siden 2000, han har og direktørkasketten på siden 2008.

Han bliver boende i Danmark.

Imens har Cisco Danmark allerede fundet Niels Münster-Hansens afløser.
Det bliver Carsten Videcrantz, der er er udpeget som konstitueret administrerende direktør.

Carsten Videcrantz har været hos Cisco Danmark i mere end 15 år og har de seneste ti år været salgsdirektør for enterprise segmentet.Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.