Artikel top billede

Cisco skifter dansk topchef efter mere end 10 år: Direktør skifter til ny europæisk specialstilling

Niels Münster-Hansen bliver forfremmet til en ny international stilling. Ny direktør i Cisco Danmark er Carsten Videcrantz.

Niels Münster-Hansen stopper som administrerende direktør i Cisco Danmark efter mere end 10 år i stillingen.

I stedet forformmes til en rolle i en ny specialistorganisation hos Cisco, der dækker Norden og Benelux-landene.

En organisation, der består af Ciscos tekniske salgsspecialister, som på daglig basis hjælper Ciscos kunder med deres it-transformation.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

"Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer. Mit mål er at sikre, at kunder i alle lande forstår de forretningsmæssige muligheder, som it-infrastrukturen i dag giver dem samt de sikkerhedsmæssige udfordringer, virksomheder på tværs af landegrænser og brancher står over for," lyder i meddelelsen fra Niels Münster-Hansen, der fortsætter:

"Udviklingen inden for især cloud og cybersikkerhed betyder, at netværkets rolle bliver endnu mere afgørende for virksomheders evne til at være innovative og vinde markedsandele. Når man skal fortælle det budskab, hjælper det at have erfaringer fra et land som Danmark, der ikke kun er digitalt modent, men også har en størrelse, hvor man er i berøring med virksomheder af alle størrelser og både interagerer med private og offentlige kunder."

Her er afløseren

Niels Münster-Hansen har været ansat i Cisco Danmark siden 2000, han har og direktørkasketten på siden 2008.

Han bliver boende i Danmark.

Imens har Cisco Danmark allerede fundet Niels Münster-Hansens afløser.
Det bliver Carsten Videcrantz, der er er udpeget som konstitueret administrerende direktør.

Carsten Videcrantz har været hos Cisco Danmark i mere end 15 år og har de seneste ti år været salgsdirektør for enterprise segmentet.