Artikel top billede

Kina indfører strenge regler for blockchain: Vil have adgang til lagret data

Kina indfører allerede fra næste måned skarp kontrol med blockchain og forlanger blandt andet adgang til lagret data og mulighed for at kontrollere bruger-identiteter.

Kina er på vej til at indføre skarp kontrol med blockchain-platforme i Kina, skriver Reuters.

Allerede fra næste måned indføres der nemlig krav om, at indhold skal overvåges, ligesom kinesiske myndigheder skal have adgang til data, som lagres på de kinesiske platforme.

Desuden skal blockchain-platformene fremover registrere alle brugernes rigtige identiteter og navne med national ID og telefonnummer.

Den kinesiske myndighed CAC (‘Cyberspace Administration of China’) meddeler, at de nye regler vil ‘fremme industriens sunde og ordentlige udvikling.’

Virksomheder, der ikke overholder reglerne, risikerer at få bøder eller blive retsforfulgt, hedder det.

CAC offentliggjorde det første udkast til de nye regler i oktober.

Læs også:

Blockchain-ekspert tror på kollaps inden for to år: ”Fire ud af fem blockchain-projekter derude vil dø

Computerworld afholder 25. januar en heldagskonference om blockchain. Læs mere om konferencen her: Blockchain: Totalt styr på data gennem hele kæden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere