Artikel top billede

Kina indfører strenge regler for blockchain: Vil have adgang til lagret data

Kina indfører allerede fra næste måned skarp kontrol med blockchain og forlanger blandt andet adgang til lagret data og mulighed for at kontrollere bruger-identiteter.

Kina er på vej til at indføre skarp kontrol med blockchain-platforme i Kina, skriver Reuters.

Allerede fra næste måned indføres der nemlig krav om, at indhold skal overvåges, ligesom kinesiske myndigheder skal have adgang til data, som lagres på de kinesiske platforme.

Desuden skal blockchain-platformene fremover registrere alle brugernes rigtige identiteter og navne med national ID og telefonnummer.

Den kinesiske myndighed CAC (‘Cyberspace Administration of China’) meddeler, at de nye regler vil ‘fremme industriens sunde og ordentlige udvikling.’

Virksomheder, der ikke overholder reglerne, risikerer at få bøder eller blive retsforfulgt, hedder det.

CAC offentliggjorde det første udkast til de nye regler i oktober.

Læs også:

Blockchain-ekspert tror på kollaps inden for to år: ”Fire ud af fem blockchain-projekter derude vil dø

Computerworld afholder 25. januar en heldagskonference om blockchain. Læs mere om konferencen her: Blockchain: Totalt styr på data gennem hele kæden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere