Artikel top billede

Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann (Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Sydfynsk milliardær skyder penge i Lars Seiers kryptoprojekt: "Jeg tror ikke på kryptovalutaer, men jeg tror på blockchain-teknologien"

Interessen for Lars Seiers kryptoprojekt,Concordium, er til stede. Senest har den fynske milliardær Erik Skjærbæk meldt sig i investorkoret med en investering på mellem 5-10 millioner kroner. "Jeg tror ikke på kryptovalutaer, men jeg tror på blockchain-teknologien som noget, der vil være vigtigt fremadrettet," siger han til Børsen.

Milliardæren Erik Skjærbæk investerer nu mellem 5-10 millioner kroner i Lars Seier Christensens blockchain-netværk Concordium.

Det skriver Børsen.

Saxo Bank-grundlæggeren Lars Seiers Christensens projekt bygges fra bunden i samarbejde med en række kloge hoveder fra Aarhus Universitet. Det bliver dyrt. Ikke så dyrt, at Seier ikke selv kan betale, men han ønsker at få flere investorer med sig.

Nu har Erik Skjærbæk så meldt sig parat, trukket portemonnæen frem og stiftet et selskab med formålet at investere i kryptovalutaer, fremgår det af selskabsregistret. Der er dog ikke helt dækkende for milliardærens plan.

"Jeg har tværtimod grinet af alle dem, der har købt bitcoin og ether og alt det der. Det tror jeg ikke på. Jeg tror ikke på kryptovalutaer, men jeg tror på blockchain-teknologien som noget, der vil være vigtigt fremadrettet," siger Skjærbæk, der blev forgyldt i forbindelse med salget af Svendborg Brakes for 10 år siden til Børsen.

Læs mere her:
Undersøgelse: Blockchain dumper i lange baner i praktisk brug - otte barrierer skal fjernes, inden teknologien for alvor kan anvendes

Saxo Bank-milliardæren Lars Seier vil ruske op i finansbranchen med stor blockchain-satsning: "Vi kan ikke forvente, at myndighederne siger ‘kør I bare løs drenge, så skal vi nok blande os uden om'
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere