Artikel top billede

Photo by Studio Republic on Unsplash (Foto: Photo by Studio Republic on Unsplash)

Tag hul på året med et nyt udvikler-job - her er 10 spændende stillinger, der er ledige lige nu

Find dit nye job som it-udvikler her. Netop nu er der ledige job hos en række af Danmarks mest spændende it-arbejdspladser.

Nyt år – nyt job? Lad det nye år byde på nye udviklingsmuligheder, måske med et nyt udviklerjob?

Vi har fundet 10 spændende stillinger på it-jobbank, som du kan søge nu.

KMD søger en .NET and quadient developer, Ballerup (20. jan.)

Trives du i et travlt agilt udviklingsmiljø?

Brænder du for teknologi og for at skabe de bedste løsninger for vores kunder? Så er det dig, vi søger.

Vi er ved at samle og flytte vores software til en ny platform, som er baseret på .net, Azure og Quadient-produkter.

Vi arbejder med dokumenter i en omnichannel verden, hvor vi styrer, hvordan de når slutbrugeren. Om det er via e-boks, mail, internet, sms eller snailmail. Vi arbejder i mindre teams og bruger scrum i hverdagen.

Læs mere her.

SmartResponse A/S søger en full-stack .NET-udvikler, København (20. jan.)

SmartResponse A/S søger en full-stack .NET-udvikler med overblik, sans for detaljen og gå-på-mod.

Sammen med vores udviklingsteam vil du indgå som en central del af nye udviklingsprojekter og være med til at sikre drift af vores eksisterende applikationer.

Du vil være med til at udbygge vores backend-systemer, blandt andet ved at sikre en optimal håndtering af stadigt stigende mængder data og ved at finde de rette løsninger til de mange innovative opgaver, vi får fra vores interne og eksterne brugere.

Interesseret? Læs mere og find hele annoncen her.

Systematic søger en java-udvikler til Consulting, København (3.feb.)

Som Java-udvikler har du en kundeorienteret konsulentrolle, hvor du både udvikler nye systemer og er problemknuseren, der videreudvikler og vedligeholder eksisterende systemer for vores kunder.

Hos Systematic har vi en bred vifte af kunder som eksempelvis ATP, Danmarks Nationalbank, Politiet og Forsvaret.

De kunder og projekter, du arbejder med, varierer alt efter de konkrete kundeopgaver. Med andre ord arbejder du på forskellige projekter hos forskellige kunder i et foranderligt miljø.

Find hele annoncen her.

TDC Group søger en senior fullstack frontend developer, Aarhus eller København (8.jan.)

Vi er på jagt efter en ny kollega, der har stærk interesse i forretningsdreven it-udvikling og kan kode end-to-end leverancer med høj kvalitet i TDCs nye digitale satsning.

Som digital udvikler skal du arbejde i et meget ambitiøst miljø, hvor du vil få stor indflydelse på både nyudvikling og optimering af løsninger.

Vi vil indlemme dig i et Scrum-team, så ethvert kendskab hertil vil være et plus – går du endda med overvejelser om at blive scrum master, kan vi både certificere dig og give dig erfaring.

Læs mere her

Unik System Design søger en senior systemudvikler, Vejle (2.feb.)

Bliv en unik softwarehelt i vores udviklermiljø i Vejle og vær med i den spændende videreudvikling af Unik Advosys.

Du kommer til at arbejde med nyudvikling vha. C# .NET i et client server-miljø, samt med løbende tilretning/udvidelse af den eksisterende .NET-kode.

Du kommer til at udvikle både frontend og backend, og får dine egne kodeansvarsområder.

Udviklingsprojekterne løses i tæt samarbejde med vores afdeling for test og kvalitetssikring, samt vores kunder, så du skal kunne lide dialogen med andre mennesker.

Læs hele annoncen her.

Edlund søger softwareudviklere til stærkt fagligt miljø, Frederiksberg (31. jan.)

Er du en erfaren softwareudvikler – og blandt de dygtigste?

Kunne du tænke dig at arbejde i et interessant akademikermiljø, hvor fagligheden er i fokus, og hvor du bliver en del af Danmarks markedsledende leverandør inden for administrationssystemer til liv- og pensionsbranchen? Så har vi måske jobbet til dig.

Som medarbejder bliver du værdsat, og arbejdsmiljøet er prioriteret højt. For at skabe gode resultater skal vi også have det godt sammen socialt.

Læs annoncen her.

Amphi Systems søger en software developer C# Web, Aalborg

Grundet en rivende udvikling, står vi lige nu og mangler nye softwareudviklere til vores udviklingsteam i Aalborg.

Du kommer til at indgå i vores udviklingsteam, og opgaverne indeholder såvel web- og applikations-frontendudvikling som backend.

Vi udvikler primært software til Microsoft-platformen, men forventer at påbegynde udvikling til andre OS-typer, så interesse eller viden inden for cross-platform vil være et plus.

Vores software er baseret på C#, HTML, Angular og Typescript.

Interesseret? Så find hele annoncen her.

Netcompany søger developers med erfaring, København eller Aarhus (26. jan.)

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores application management, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores it-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse.

Du kommer til at arbejde med mange typer løsninger, hos mange typer kunder, bygget på mange forskellige teknologier.

Det varierer, hvilken teknologi du arbejder med, men en stor del af vores opgaver løser vi på webbaserede teknologier som Java og .NET.

Derudover er der mulighed for at arbejde med SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL-server, Sitecore, EPiServer, Oracle Database, Oracle Service Bus og Weblogic Server.

Lyder det interessant? Læs hele annoncen her.

Kofoed & Co. søger en softwareudvikler, Odense (9.jan.)

Du vil blive en del af vores team af softwareudviklere i Odense.

Her planlægger og udvikler vi mobilbilletsystemets backend og API samt diverse web frontends.

Din primære opgave vil være at videreudvikle på vores C#-backend, i forbindelse med at trafikselskaberne ønsker ny funktionalitet i deres billetapps.

Vi arbejder alle full-stack, så du vil også komme til at arbejde med alt fra serveropsætning og SQL queries til softwarearkitektur og web-frontends.

Vi forventer ikke, at du mestrer det hele fra dag 1, bare at du er frisk på at lære. Lyder det spændende?

Find hele annoncen her.

Statens Arkiver/Rigsarkivet søger en it-udvikler/seniorudvikler, København (13.jan.)

Vil du være med til at skabe vores fælles digitale hukommelse?

Vi tilbyder en udfordrende hverdag i en afdeling med spændende udviklingsprojekter og opgaver, et godt fagligt niveau og brug af agile metoder.

Vi arbejder professionelt og målrettet med de enkelte leverancer og med vores interne kunder.

For os er succes, at projekterne bliver gennemført til aftalt tid, økonomi og kvalitet. Det giver arbejdsglæde og godt humør.

Som it-udvikler/seniorudvikler i Rigsarkivet får du en spændende videreudvikling, og du kommer fra dag et til at spille en vigtig rolle i at videreudvikle og vedligeholde Rigsarkivets forretningskritiske systemer.

Læs hele annoncen her, hvis dette har vækket din interesse.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere