SKI klar med en af sine allerstørste udbud: Cloud-rammeaftalen 02.19 til fire milliarder kroner

SKI er klar med udbudsmaterialet til den længe ventede milliard-rammeaftale 02.19 SaaS-Cloud. Rammekontrakten giver plads til mere end 50 forskellige leverandører og har en samlet værdi på næsten fire milliarder kroner. Se al materialet her.

SKI er efter et halvt års forsinkelse klar med udbudsmaterialet til en af SKI’s absolut største aftaler med en forventet omsætning i milliard-klassen, nemlig SKI 02.19 SaaS-Cloud.

Rammeaftalen dækker som navnet antyder over indkøb af cloud-løsninger til det offentlige, og der er tale om et udbud i den absolut største vægtklasse.

Den store rammeaftale har en samlet værdi på næsten fire milliarder kroner, der dækker over levering af både services, rådgivning, udvikling, internet og support.

Det forventes, at mere end 50 forskellige leverandører får plads under rammeaftalen, som erstatter en lignende, nuværende aftale.

Selv defineres SaaS i udbudsmaterialet som “fuldt udviklede slutbruger-applikationer, der leveres som en internet- eller anden databaseret service, dvs. hvor leverandøren stiller softwareapplikationen til rådighed for kunden, og hvor leverandøren ejer og løbende udvikler og supporterer softwareapplikationen.

SKI 02.19 Saas-Cloud er tidligere blevet beskrevet grundigt på Computerworld af klummeskribenterne Lars Kjær Kuhlmann og Morten T. Pedersen fra Tenbid Consulting.

“Omsætningen er stor, der er plads til mange leverandører, den favner meget bredt og sidst - men ikke mindst - så er det en aftale, som kræver en betydelig indsats af leverandørerne,” skrev de i december i en klumme.

Den kan du læse her: SKI 02.19 bliver en af SKI’s absolut største aftaler med en forventet omsætning i milliardklassen - se her, hvad den (nok) kommer til at indeholde.

SKI meddeler, at 02.19 SaaS-Cloud kommer ‘i hovedtræk’ kommer til at ‘minde om den eksisterende aftale på området.’

Offentlig udbud
Rammeaftalen udbydes uden forudgående prækvalifiation i et offentligt udbud.

“Målet er at lave en rammeaftale med konkurrencedygtige priser, der kan understøtte den opgaveløsning, som de forskellige offentlige myndigheder og institutioner varetager gennem it-værktøjer, som leverandørerne stiller til rådighed for brugerne på den kommende rammeaftale,” lyder det fra SKI.

Rammeaftalen består af en række delaftaler, hvor de største er omkring en kvart milliard kroner værd.

For at komme i betragtning som leverandør til det store udbud, skal man som minimum have positiv egenkapital og en samlet omsætning på mindst fem millioner kroner om året.

Du finder hele udbudsmaterialet til SKI 02.19 SaaS-Cloud her.

Der er sidste frist for afgivelse af tilbud 8. februar. Rammeaftalen ventes at træde i kraft til april.

Læs også:

Cloud-markedet voksede med enorme 32 procent i 2018 - disse ni leverandører sidder på mere end halvdelen af markedet

Den store SKI 02.19-aftale bliver klar lige efter nytår trods manglende afklaring af regler for udflytning af data

It-chefer overser fuldstændig værdien af edge computing: "Vi er først ved at forstå, hvad cloudvirkelig kan"


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
SKI stadfæster afgørelse: Atea må fortsat deltage i offentlige udbud
I 2018 fik Atea lov til at byde med på offentlige udbud trods den store bestikkelsessag. Nu fastholder SKI og Økonomistyrelsen den afgørelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.