Artikel top billede

Netflix hæver prisen igen: Indtægterne skal bruges på mere nyt indhold

Den amerikanske streaming-gigant Netflix hæver endnu engang prisen på sine abonnementer.

Fremover kommer de amerikanske forbrugere til at skulle betale endnu mere for at få adgang til den populære stramingtjeneste Netflix.

Den amerikanske streaming-gigant hæver nemlig endnu engang prisen på alle sine tre abonnementsordninger i USA.

Det skriver det mediet CNBC.

Prisstigningen kommer til at lyde på henholdsvis en og to dollar på Netflix' tre typer af abonnementer.

Læs også: Netflix halverer prisen på visse abonnementer - til gengæld skal du droppe fjernsynet

Ifølge CNBC har Netflix valgt at hæve prisen for at kunne tage kampen op mod de mange nye streaming-konkurrenter, som selskabet har fået, vlandt andet Disney og Amazon.

Pengne skal derfor bruges på at producere endnu mere unikt indhold til platformen, som man altså ikke kan finde andre steder.

USA er klart Netflix' største marked med ikke mindre end 58 millioner brugere. Resten af verden udgør lige knap 79 millioner af Netflix' kunder.

Danmark har det dyreste abonnoment

Det er fjerde gang, at de amerikanske brugere oplever at skulle til lommerne for at betale deres abonnement. Senest hævede Netflix prisen i 2017.

Det ser dog ikke umiddelbart ud til, at den nye prisstigning kommer til at overgå priserne for et Netflix-abonnement i Danmark.

En opgørelse over selskabets priser i hele verden i forhold til de indhold der er til rådighed, har nemlig tidligere vist, at de danske forbrugere betaler allermest for deres Netflix-abonnement.

Læs mere her: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”