Artikel top billede

Netflix hæver prisen igen: Indtægterne skal bruges på mere nyt indhold

Den amerikanske streaming-gigant Netflix hæver endnu engang prisen på sine abonnementer.

Fremover kommer de amerikanske forbrugere til at skulle betale endnu mere for at få adgang til den populære stramingtjeneste Netflix.

Den amerikanske streaming-gigant hæver nemlig endnu engang prisen på alle sine tre abonnementsordninger i USA.

Det skriver det mediet CNBC.

Prisstigningen kommer til at lyde på henholdsvis en og to dollar på Netflix' tre typer af abonnementer.

Læs også: Netflix halverer prisen på visse abonnementer - til gengæld skal du droppe fjernsynet

Ifølge CNBC har Netflix valgt at hæve prisen for at kunne tage kampen op mod de mange nye streaming-konkurrenter, som selskabet har fået, vlandt andet Disney og Amazon.

Pengne skal derfor bruges på at producere endnu mere unikt indhold til platformen, som man altså ikke kan finde andre steder.

USA er klart Netflix' største marked med ikke mindre end 58 millioner brugere. Resten af verden udgør lige knap 79 millioner af Netflix' kunder.

Danmark har det dyreste abonnoment

Det er fjerde gang, at de amerikanske brugere oplever at skulle til lommerne for at betale deres abonnement. Senest hævede Netflix prisen i 2017.

Det ser dog ikke umiddelbart ud til, at den nye prisstigning kommer til at overgå priserne for et Netflix-abonnement i Danmark.

En opgørelse over selskabets priser i hele verden i forhold til de indhold der er til rådighed, har nemlig tidligere vist, at de danske forbrugere betaler allermest for deres Netflix-abonnement.

Læs mere her: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere