Artikel top billede

Direktør i Microsoft Danmark fratrådt i al hemmelighed: Afløser endnu ikke fundet

Der er udskiftning i toppen af ledelsen hos Microsoft Danmark, hvor Simon Høgsbro i al diskretion er stoppet som direktør for customer succes. Hans efterfølger er endnu ikke fundet, lyder det fra Microsoft.

Helt ubemærket har Microsoft sagt farvel til direktør for customer succes, Simon Høgsbro, efter mindre end to år på posten.

Microsoft bekræfter over for Computerworld, at Simon Høgsbro stoppede hos den danske afdeling af it-giganten i forbindelse med årsskiftet.

Hos den kendte it-virksomhed i Lyngby har man ikke yderligere kommentarer til Høgsbros diskrete exit, udover at man er på udkig efter en afløser til stillingen.

Læs også: Microsoft smadrer frem på det danske cloud-marked: "Vi har fordoblet Azure-forretningen og regner med at gøre det samme igen næste år i Danmark"

På LinkedIn står Simon Høgsbro fortsat som direktør hos it-giganten, men på Microsofts egen hjemmeside er Høgsbros billede fjernet, og stillingen står i øjeblikket som ledig.

Allerede i august sidste år, var der senest ændringer på ledelsesgangen hos Microsoft Danmark.

Her var det tidligere løsningsdirektør Frederik Braun, der blev salgsdirektør, mens hans gamle stilling blev besat af den direktør for enterprise services & support, Crilles Jansen.

Læs også: Microsoft Danmark ændrer i direktionen: Her er den nye opstilling

Jobbet som direktør for customer succes handler i grove træk om at hjælpe kunderne over i cloud.

Det er et marked, der har været i en solid vækst for Microsoft i Danmark de seneste år.

Tidligere direktør for it-firma

Før Simon Høgsbro blev ansat af Microsoft i april 2017, var han CEO for it-virksomheden Xstream.

Her blev hans rolle at få sat gang i den globale vækst for virksomheden.

Derfør har Simon Høgsbro primært beskæftiget sig med telebranchen som ansat hos det new zealandske mobilselskab Spark og danske TDC.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Simon Høgsbro om hans exit fra Microsoft.

Læs også:

Microsoft Danmark vil gå vækstamok i det kommende år: Forventer omsætningen stiger med 150 procent

Derfor dominerer Azure i Danmark - kan Microsoft fastholde førertrøjen?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.