Artikel top billede

(Foto: Stephen Brashear)

Direktør i Microsoft Danmark fratrådt i al hemmelighed: Afløser endnu ikke fundet

Der er udskiftning i toppen af ledelsen hos Microsoft Danmark, hvor Simon Høgsbro i al diskretion er stoppet som direktør for customer succes. Hans efterfølger er endnu ikke fundet, lyder det fra Microsoft.

Helt ubemærket har Microsoft sagt farvel til direktør for customer succes, Simon Høgsbro, efter mindre end to år på posten.

Microsoft bekræfter over for Computerworld, at Simon Høgsbro stoppede hos den danske afdeling af it-giganten i forbindelse med årsskiftet.

Hos den kendte it-virksomhed i Lyngby har man ikke yderligere kommentarer til Høgsbros diskrete exit, udover at man er på udkig efter en afløser til stillingen.

Læs også: Microsoft smadrer frem på det danske cloud-marked: "Vi har fordoblet Azure-forretningen og regner med at gøre det samme igen næste år i Danmark"

På LinkedIn står Simon Høgsbro fortsat som direktør hos it-giganten, men på Microsofts egen hjemmeside er Høgsbros billede fjernet, og stillingen står i øjeblikket som ledig.

Allerede i august sidste år, var der senest ændringer på ledelsesgangen hos Microsoft Danmark.

Her var det tidligere løsningsdirektør Frederik Braun, der blev salgsdirektør, mens hans gamle stilling blev besat af den direktør for enterprise services & support, Crilles Jansen.

Læs også: Microsoft Danmark ændrer i direktionen: Her er den nye opstilling

Jobbet som direktør for customer succes handler i grove træk om at hjælpe kunderne over i cloud.

Det er et marked, der har været i en solid vækst for Microsoft i Danmark de seneste år.

Tidligere direktør for it-firma

Før Simon Høgsbro blev ansat af Microsoft i april 2017, var han CEO for it-virksomheden Xstream.

Her blev hans rolle at få sat gang i den globale vækst for virksomheden.

Derfør har Simon Høgsbro primært beskæftiget sig med telebranchen som ansat hos det new zealandske mobilselskab Spark og danske TDC.

Computerworld forsøger at få en kommentar fra Simon Høgsbro om hans exit fra Microsoft.

Læs også:

Microsoft Danmark vil gå vækstamok i det kommende år: Forventer omsætningen stiger med 150 procent

Derfor dominerer Azure i Danmark - kan Microsoft fastholde førertrøjen?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere