Artikel top billede

Fortalt til: Lars Jacobsen

Mennesker i IT
Udgivet 18. januar 2019 kl. 15.28

I undrer jeg nok over, hvad jeg laver her på skærmen, og over hvorfor jeg ikke er på scenen foran jer i London, men i stedet sidder i Californien klokken 03 lokal tid med en kop Starbucks-kaffe.

Sagen er, at jeg har rejst rundt i USA i nogle dage, inden jeg skulle videre til Open World. Og at jeg ikke havde fået mit pas med.

Det er normalt ikke noget problem. I USA tager man sit kørekort med ind til et lokalt kontor – og så får man et pas.

Men som I måske ved, så er regeringen lukket ned lige nu i USA. Og det viste sig også at gælde for den proces, som udsteder nye pas.

Så er det heldigt at der findes satellitforbindelser, som kan streame mit oplæg.

Og med hensyn til Starbucks-kaffen så er sagen, at når man er en rigtig god kunde, så kan næsten alt lade sig gøre. Det er en vigtig pointe.

Mark Hurd, CEO for Oracle til OpenWorld 2019 i London
Hans keynote blev streamet fra Californien pga. et forsvundet pas


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”