Artikel top billede

Claus Jul Christiansen, direktør for partner og SMB, og Marianne Dahl, administrerende direktør, fra Microsoft Danmark lykønsker Kapcity, årets Microsoft-partner 2019.

Billede: Microsoft.

Microsoft med klar melding til sine 3.000 danske partnere: "Overlæggeren er, at det er cloud or nothing at all"

Interview: Tiderne, hvor du som Microsoft-partner bare kunne sælge nogle licenser og have succes med det, er forbi. Hvis du vil være en af de hotteste partnere hos Microsoft, skal du bevise overfor partnerdirektør Claus Jul Chrisitansen, at du er klar til at basere hele din forretning på cloud.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Det forventer Microsoft af sine partnere i dag
  • Sådan forholder Microsoft sig til partnere med egne datacentre
  • Det vil cloud sige for den danske partner-direktør hos Microsoft
1.028
5:15 min
På bagsiden af Lyngby Storcenter i København flyttede Microsoft Danmark i 2015 ind i et nybygget hovedkvarter i Lyngby.

Den 17.000 kvadratmeter moderne bygning markerede en ny tid for Microsoft i Danmark. Softwaregigantens to afdelinger i Danmark, salg- og marketing og udviklingscenteret, blev forenet under samme tag, og det skete godt et år efter, at Satya Nadella, CEO hos Microsoft, havde overtaget roret fra farverige Steve Ballmer.

På få år har det medført en helt ny virkelighed for de cirka 3.000 danske partnere, der udgør det økosystem, som har været med til at gøre Microsoft så dominerende i Danmark.

Som den måske største ændring er det nu ikke længere godt nok for Microsoft, at partnerne sælger licenser med samme vildskab som tilbudsjagende danskere.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.