Artikel top billede

Atea vinder kommunal software-aftale på op mod en halv milliard kroner

Atea skal under SKI fra 1. april 2019 levere software til de danske kommuner i en rammeaftale med en værdi på omkring en halv milliard kroner.

Atea bliver eneleverandør af software til 66 danske kommuner, der er tilmeldt SKI-rammeaftalen 50.49 Standardsoftware, meddeler SKI her.

SKI havde modtaget tre tilbud på udbuddet, der er blevet gennemført som miniudbud under rammeaftalen 02.06.

Det drejer sig om levering af Microsoft-produkter til de tilmeldte kommuner over de kommende tre år

Kommunerne er forpligtede til at købe for minimum et i forvejen meddelt beløb via aftalen, og dermed er Atea sikret en væsentlig omsætning på aftalen.

“Markedet for standardsoftware er i kraftig udvikling. I takt med at softwareprodukter flytter i ”skyen” og får mere og mere funktionalitet, bliver de ofte også dyrere. Vi har derfor - i samarbejde med kunder og marked - fået udviklet fire nye cloud-produktpakker med tilpasset funktionalitet til aftalen,” lyder det fra SKI.

Indkøbsorganisationen meddeler, at de nye pakker er tilpasset de ønsker og krav, som giver værdi i en kommunal softwarestrategi.

“På den måde får kommunerne også ny funktionalitet på blandt andet sikkerhedsområdet, uden at skulle betale for features de ikke har brug for. Der forventes lavere priser på de tilpassede SKI-pakker sammenlignet med køb af tilsvarende standard-cloud-licenspakker,” hedder det.

Atea vandt lige før jul et lignende udbud om levering af Microsoft-produkter til Region Sjælland og Region Syddanmark

Det kan dulæse mere om her: Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner.

Atea kalder ordren for en ‘betydelig aftale’ og betegner sig selv som ‘markedsførende’ inden for levering af Microsoft-konvertibelt software til det offentlige.

Læs også:

Apple afbryder samarbejde med Atea som følge af bestikkelsesdom: Mister status som autoriseret forhandler

Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner

'Dybt forarget' minister vil stramme udbudsregler efter Atea-sagen: Bestikkelsesdømte virksomheder skal udelukkes fra udbud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
SAP og IBM udvider samarbejde med cloud til finansielle institutioner
De to it-kæmper SAP og IBM rykker endnu tættere sammen. Nu er SAP klar med en række af sine vigtigste værktøjer til IBM's cloud til finansielle institutioner.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.