Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Atea vinder kommunal software-aftale på op mod en halv milliard kroner

Atea skal under SKI fra 1. april 2019 levere software til de danske kommuner i en rammeaftale med en værdi på omkring en halv milliard kroner.

Atea bliver eneleverandør af software til 66 danske kommuner, der er tilmeldt SKI-rammeaftalen 50.49 Standardsoftware, meddeler SKI her.

SKI havde modtaget tre tilbud på udbuddet, der er blevet gennemført som miniudbud under rammeaftalen 02.06.

Det drejer sig om levering af Microsoft-produkter til de tilmeldte kommuner over de kommende tre år

Kommunerne er forpligtede til at købe for minimum et i forvejen meddelt beløb via aftalen, og dermed er Atea sikret en væsentlig omsætning på aftalen.

“Markedet for standardsoftware er i kraftig udvikling. I takt med at softwareprodukter flytter i ”skyen” og får mere og mere funktionalitet, bliver de ofte også dyrere. Vi har derfor - i samarbejde med kunder og marked - fået udviklet fire nye cloud-produktpakker med tilpasset funktionalitet til aftalen,” lyder det fra SKI.

Indkøbsorganisationen meddeler, at de nye pakker er tilpasset de ønsker og krav, som giver værdi i en kommunal softwarestrategi.

“På den måde får kommunerne også ny funktionalitet på blandt andet sikkerhedsområdet, uden at skulle betale for features de ikke har brug for. Der forventes lavere priser på de tilpassede SKI-pakker sammenlignet med køb af tilsvarende standard-cloud-licenspakker,” hedder det.

Atea vandt lige før jul et lignende udbud om levering af Microsoft-produkter til Region Sjælland og Region Syddanmark

Det kan dulæse mere om her: Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner.

Atea kalder ordren for en ‘betydelig aftale’ og betegner sig selv som ‘markedsførende’ inden for levering af Microsoft-konvertibelt software til det offentlige.

Læs også:

Apple afbryder samarbejde med Atea som følge af bestikkelsesdom: Mister status som autoriseret forhandler

Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner

'Dybt forarget' minister vil stramme udbudsregler efter Atea-sagen: Bestikkelsesdømte virksomheder skal udelukkes fra udbud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.