Artikel top billede

Atea vinder kommunal software-aftale på op mod en halv milliard kroner

Atea skal under SKI fra 1. april 2019 levere software til de danske kommuner i en rammeaftale med en værdi på omkring en halv milliard kroner.

Atea bliver eneleverandør af software til 66 danske kommuner, der er tilmeldt SKI-rammeaftalen 50.49 Standardsoftware, meddeler SKI her.

SKI havde modtaget tre tilbud på udbuddet, der er blevet gennemført som miniudbud under rammeaftalen 02.06.

Det drejer sig om levering af Microsoft-produkter til de tilmeldte kommuner over de kommende tre år

Kommunerne er forpligtede til at købe for minimum et i forvejen meddelt beløb via aftalen, og dermed er Atea sikret en væsentlig omsætning på aftalen.

“Markedet for standardsoftware er i kraftig udvikling. I takt med at softwareprodukter flytter i ”skyen” og får mere og mere funktionalitet, bliver de ofte også dyrere. Vi har derfor - i samarbejde med kunder og marked - fået udviklet fire nye cloud-produktpakker med tilpasset funktionalitet til aftalen,” lyder det fra SKI.

Indkøbsorganisationen meddeler, at de nye pakker er tilpasset de ønsker og krav, som giver værdi i en kommunal softwarestrategi.

“På den måde får kommunerne også ny funktionalitet på blandt andet sikkerhedsområdet, uden at skulle betale for features de ikke har brug for. Der forventes lavere priser på de tilpassede SKI-pakker sammenlignet med køb af tilsvarende standard-cloud-licenspakker,” hedder det.

Atea vandt lige før jul et lignende udbud om levering af Microsoft-produkter til Region Sjælland og Region Syddanmark

Det kan dulæse mere om her: Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner.

Atea kalder ordren for en ‘betydelig aftale’ og betegner sig selv som ‘markedsførende’ inden for levering af Microsoft-konvertibelt software til det offentlige.

Læs også:

Apple afbryder samarbejde med Atea som følge af bestikkelsesdom: Mister status som autoriseret forhandler

Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner

'Dybt forarget' minister vil stramme udbudsregler efter Atea-sagen: Bestikkelsesdømte virksomheder skal udelukkes fra udbud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere