Artikel top billede

Atea vinder kommunal software-aftale på op mod en halv milliard kroner

Atea skal under SKI fra 1. april 2019 levere software til de danske kommuner i en rammeaftale med en værdi på omkring en halv milliard kroner.

Atea bliver eneleverandør af software til 66 danske kommuner, der er tilmeldt SKI-rammeaftalen 50.49 Standardsoftware, meddeler SKI her.

SKI havde modtaget tre tilbud på udbuddet, der er blevet gennemført som miniudbud under rammeaftalen 02.06.

Det drejer sig om levering af Microsoft-produkter til de tilmeldte kommuner over de kommende tre år

Kommunerne er forpligtede til at købe for minimum et i forvejen meddelt beløb via aftalen, og dermed er Atea sikret en væsentlig omsætning på aftalen.

“Markedet for standardsoftware er i kraftig udvikling. I takt med at softwareprodukter flytter i ”skyen” og får mere og mere funktionalitet, bliver de ofte også dyrere. Vi har derfor - i samarbejde med kunder og marked - fået udviklet fire nye cloud-produktpakker med tilpasset funktionalitet til aftalen,” lyder det fra SKI.

Indkøbsorganisationen meddeler, at de nye pakker er tilpasset de ønsker og krav, som giver værdi i en kommunal softwarestrategi.

“På den måde får kommunerne også ny funktionalitet på blandt andet sikkerhedsområdet, uden at skulle betale for features de ikke har brug for. Der forventes lavere priser på de tilpassede SKI-pakker sammenlignet med køb af tilsvarende standard-cloud-licenspakker,” hedder det.

Atea vandt lige før jul et lignende udbud om levering af Microsoft-produkter til Region Sjælland og Region Syddanmark

Det kan dulæse mere om her: Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner.

Atea kalder ordren for en ‘betydelig aftale’ og betegner sig selv som ‘markedsførende’ inden for levering af Microsoft-konvertibelt software til det offentlige.

Læs også:

Apple afbryder samarbejde med Atea som følge af bestikkelsesdom: Mister status som autoriseret forhandler

Atea skal levere Microsoft-licenser for tre-cifrede millionbeløb til danske regioner

'Dybt forarget' minister vil stramme udbudsregler efter Atea-sagen: Bestikkelsesdømte virksomheder skal udelukkes fra udbud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere