Artikel top billede

Derfor ændrer NNIT selskabets struktur dramatisk: "Før det her gik galt, ville jeg ændre organisationen"

Interview: NNIT har fastlagt den kurs, der skal øge væksten hos selskabet frem mod 2022. Den nye kurs betyder også store ændringer i selskabets struktur. "Den interne opfattelse i NNIT er ikke, at vi er sådan nogle jubeltosser, der er heldige," siger topchef Per Kogut.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i NNIT's 2022-strategi
  • Bliv klogere på hvorfor Per Kogut mener, at han ændret strukturen i selskabet, før det er gået galt
  • Indsigt i hvilke udfordringer NNIT-bossen ser som de største for at kunne eksekvere på den nye strategi
  • Se hvordan de mange nye kontrakter, NNIT har indgået, påvirker selskabet
1.157
6 min
NNIT har lanceret selskabets strategi frem imod 2022.

Det overordnede budskab er, at virksomheden kontinuerligt skal øge væksten i de kommende år, hvilket blandt andet skal ske via internationale opkøb.

Den nye strategi ændrer også selskabets struktur dramatisk.

Fra 1. marts smelter flere forretningsdele sammen, så selskabet fremover kun kommer til at bestå af de to forretningsenheder Life Science og Private & Public.

Samtidig udvides selskabets øverste ledelse med Søren Østergaard, der i de seneste par år har været selskabets chef i Kina.

Ændringerne sker for at accellerere innovation og øge virksomhedens kundefokus, men betyder det, at selskabet ikke har taget sig tilstrækkeligt af kunderne hidtil?

Topchef i NNIT Per Kogut slår over for Computerworld fast,

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Windows 11 lækket: Her er Microsofts kommende styresystem - se det her

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

KMD lander mangeårig kæmpe-aftale til mere end kvart milliard kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Globeteam solgt: Aktiemajoriteten overtages af stor kapitalfond - skal nu gøres klar til international ekspansion


Premium
Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'
Interview: Direktør for Globeteam Claus Moldow gør klar til offensiv ekspansion efter, at han, Morten Strunge Nielsen og Kirk Kapital har solgt kontrollen over det danske konsulenthus til den store norske kapitalfond Norvestor. "Pengene er afsat til organisk vækst i Danmark, men vi vil også komme til at se på opkøb," siger han.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.