Artikel top billede

Samsung klar med 1TB smartphone-chip: Snart vil du kunne lagre to års musik på din smartphone

Samsung er klar med den første smartphone-chip, der kan rumme 1TB musik, video og filer. Selskabet forventer kæmpe efterspørgsel.

Om tre uger åbner Mobile World Congress i Barcelona, og her vil Samsung præsentere selskabets første 1TB storagechip til smartphones.

Den nye storage-chip er færdigudviklet og klar til masseproduktion, og det ventes, at Samsung i første omgang vil anvende den i Galaxy S10+, som Samsung forventes at præsentere på Mobile World Congress i slutningen af februar.

Angiveligt har den nye eUFS-chip samme fysiske størrelse som Samsungs nuværende 512GB storage-chip.

Ifølge Samsung vil den nye flash-baserede 1TB-chip kunne både skrive og læse data langt hurtigere end tidligere chip.

“1TB eUFS ventes at komme til at spille en vigtig rolle i bestræbelserne på at skabe en mere notebook-lignende bruger-oplevelse i næste generation af mobile enheder,” lyder det fra Samsung.

Forbrugernes forventninger og krav til smartphones-storage er støt stigende: De forventer mere og mere plads i takt med, at apps, spil, videoer og andet pladskrævende indhold anvendes mere om mere.

Med 1TB storage vil en smartphone have plads til mere end 18.000 timers musik i MP3-format - altså mere end to års uafbrudt streaming.

Er man til video i superformat, vil 1TB kunne rumme næsten et døgns video i 4K-format-

Samsung er storleverandør af chip til andre smartphone-producenter, som ventes at ville være meget interesserede i den nye 1TB-storagemulighed.

Selskabet planlægger derfor at skrue op for produktionen af chippen, der fremstilles på Samsungs fabrik i Pyeingtaek i Sydkorea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.