Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Samsung klar med 1TB smartphone-chip: Snart vil du kunne lagre to års musik på din smartphone

Samsung er klar med den første smartphone-chip, der kan rumme 1TB musik, video og filer. Selskabet forventer kæmpe efterspørgsel.

Om tre uger åbner Mobile World Congress i Barcelona, og her vil Samsung præsentere selskabets første 1TB storagechip til smartphones.

Den nye storage-chip er færdigudviklet og klar til masseproduktion, og det ventes, at Samsung i første omgang vil anvende den i Galaxy S10+, som Samsung forventes at præsentere på Mobile World Congress i slutningen af februar.

Angiveligt har den nye eUFS-chip samme fysiske størrelse som Samsungs nuværende 512GB storage-chip.

Ifølge Samsung vil den nye flash-baserede 1TB-chip kunne både skrive og læse data langt hurtigere end tidligere chip.

“1TB eUFS ventes at komme til at spille en vigtig rolle i bestræbelserne på at skabe en mere notebook-lignende bruger-oplevelse i næste generation af mobile enheder,” lyder det fra Samsung.

Forbrugernes forventninger og krav til smartphones-storage er støt stigende: De forventer mere og mere plads i takt med, at apps, spil, videoer og andet pladskrævende indhold anvendes mere om mere.

Med 1TB storage vil en smartphone have plads til mere end 18.000 timers musik i MP3-format - altså mere end to års uafbrudt streaming.

Er man til video i superformat, vil 1TB kunne rumme næsten et døgns video i 4K-format-

Samsung er storleverandør af chip til andre smartphone-producenter, som ventes at ville være meget interesserede i den nye 1TB-storagemulighed.

Selskabet planlægger derfor at skrue op for produktionen af chippen, der fremstilles på Samsungs fabrik i Pyeingtaek i Sydkorea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere