Artikel top billede

(Foto: Kasper Lojtved)

Televeteranen Peter Mægbæk: Der skal ny lovgivning til for at skabe ordentlig konkurrence på bredbåndsmarkedet - det minder efterhånden om elmarkedet

Teleiværksætteren Peter Mægbæk, der netop har stiftet sit tredje bredbåndsselskab, er stærkt kritisk over for det danske bredbåndsmarked. Det minder efterhånden om el-markedet, og der er et klart behov for ny lovgivning. "Hvis der ikke bliver lavet om på det, så kan de her udbydere stille og roligt sætte priserne op, som man har set dem gøre inden for de seneste tre-fire måneder, hvor stort set alle kunder har fået en prisstigning," siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det danske bredbåndsmarked minder om elmarkedet, hvor man tager en meget høj pris for infrastrukturen, og det skader markedet i så stort et omfang, at der er stærkt brug for lovgivning på området.

Det mener Peter Mægbæk, der er tele-serieiværksætter om en hals. Han stod bag Fullrate og Plenti, og nu har han netop etableret sit tredje bredbåndsselskab kaldet Fastspeed.

Det kan du læse mere om her: Fullrate- og Plenti-stifter er klar med endnu et bredbåndsselskab: "Tidligere udfordrere har mistet noget af deres potens"

Han er langt

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter