Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Netcompany på trapperne med stort opkøb: Er i gang med forhandlinger

Netcompany i gang med at forhandle opkøb af nordeuropæisk konsulent- og softwarevirksomhed. Købet ventes at øge den samlede omsætning med op mod en kvart milliard kroner.

Netcompany er i gang med at forhandle om opkøb af en endnu unavngiven it-virksomhed.

Det meddeler det børsnoterede selskab i forbindelse med offentliggørelsen af dets årsregnskab for 2018, som du kan læse mere om her: Netcompanys omsætning vokset med 45 procent på et år - runder to milliarder: "Vi har med vilje bremset vores vækst i Danmark i anden halvdel af 2018"

Netcompany har netop underskrevet et såkaldt letter of intent, der giver det eneret til at forhandle om et opkøb af det pågældende selskab-

Netcompany vil ikke løfte sløret for hvilket firma, det drejer sig om, men meddeler dog, at der er tale om en nordeuropæisk konsulent- og softwarevirksomhed inden for system-udvikling.

Det pågældende selskab har hovedkvarter i et af de lande, som Netcompany for tiden sigter efter at ekspandere i, det vil sigen Holland, Finland eller Sverige.

Parterne er allerede enige om de overordnede linier i handlen og er nu i gang med den detaljerede gennemgang - due diligence - samt med forhandlinger om de sidste detaljer i opkøbet.

“Opkøbet er led i Netcompanys strategi om at gennemføre udvalgte opkøb i markeder med en avanceret digitaliserings-agenda,” lyder det fra Netcompany.

Selskabet forventer, at opkøbet ‘vil styrke positionen i Nordeuropa og understøtte bestræbelserne mod at blive Nordeuropas førende it-service-leverandør,’ som det hedder.

Parterne forventer, at handlen falder endeligt på plads inden sommerferien.

Falder handlen på plads, venter Netcompany, at omsætningen i 2019 vil stige med omkring 10 procent.

Selskabet forventer en samlet omsætning på omkring 2,4 milliarder kroner i 2019, hvilket altså vil sige, at det pågældende opkøbsemne vil bidrage med en omsætning i omegnen af en kvart milliard kroner.

“Forhandlingerne pågår, og det er ikke sikkert, at handlen vil blive gennemført,” lyder det fra Netcompany.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere