Artikel top billede

Netcompany på trapperne med stort opkøb: Er i gang med forhandlinger

Netcompany i gang med at forhandle opkøb af nordeuropæisk konsulent- og softwarevirksomhed. Købet ventes at øge den samlede omsætning med op mod en kvart milliard kroner.

Netcompany er i gang med at forhandle om opkøb af en endnu unavngiven it-virksomhed.

Det meddeler det børsnoterede selskab i forbindelse med offentliggørelsen af dets årsregnskab for 2018, som du kan læse mere om her: Netcompanys omsætning vokset med 45 procent på et år - runder to milliarder: "Vi har med vilje bremset vores vækst i Danmark i anden halvdel af 2018"

Netcompany har netop underskrevet et såkaldt letter of intent, der giver det eneret til at forhandle om et opkøb af det pågældende selskab-

Netcompany vil ikke løfte sløret for hvilket firma, det drejer sig om, men meddeler dog, at der er tale om en nordeuropæisk konsulent- og softwarevirksomhed inden for system-udvikling.

Det pågældende selskab har hovedkvarter i et af de lande, som Netcompany for tiden sigter efter at ekspandere i, det vil sigen Holland, Finland eller Sverige.

Parterne er allerede enige om de overordnede linier i handlen og er nu i gang med den detaljerede gennemgang - due diligence - samt med forhandlinger om de sidste detaljer i opkøbet.

“Opkøbet er led i Netcompanys strategi om at gennemføre udvalgte opkøb i markeder med en avanceret digitaliserings-agenda,” lyder det fra Netcompany.

Selskabet forventer, at opkøbet ‘vil styrke positionen i Nordeuropa og understøtte bestræbelserne mod at blive Nordeuropas førende it-service-leverandør,’ som det hedder.

Parterne forventer, at handlen falder endeligt på plads inden sommerferien.

Falder handlen på plads, venter Netcompany, at omsætningen i 2019 vil stige med omkring 10 procent.

Selskabet forventer en samlet omsætning på omkring 2,4 milliarder kroner i 2019, hvilket altså vil sige, at det pågældende opkøbsemne vil bidrage med en omsætning i omegnen af en kvart milliard kroner.

“Forhandlingerne pågår, og det er ikke sikkert, at handlen vil blive gennemført,” lyder det fra Netcompany.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere