Artikel top billede

Endomondo-stifter Mette Lykkes madspilds-app henter investering på 45 millioner til at gå ind i fire nye lande

Preben Damgaard er med i den investorkreds, som nu skyder 45 millioner kroner i madspilds-appen Too Good To Go, der har Endomondo-stifter Mette Lykke som øverste chef. Pengene skal bruges til at gå ind på fire nye markeder.

Den danske madsspilds-app Too Good To Go, der ledes af Endomondo-stifter Mette Lykke, har hentet en investering på 45 millioner kroner.

Too Good To Go-koncepet er udover Danmark i øjeblikket tilgængeligt i Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Schweiz, Holland, Norge, Belgien og Spanien.

I alt betjener appen, der blev stiftet i 2015, 7,5 millioner brugere.

Investeringen, der kommer fra Preben Damgaard, Jesper Lindhardt og Mike Lee, som også er bestyrelsesmedlemmer i selskabet, skal bruges til at åbne døren til yderligere fire markeder.

Det fortæller Mette Lykke ifølge Berlingske, men hun ønsker af konkurrencehensyn kun at sætte navn på to af de nye markeder.

"På nuværende tidspunkt kan jeg sætte navn på to af de nye lande, Too Good To Go skal udvide i. Vi udvider til Polen og Italien inden for de næste par måneder," lyder det.

Læs også: Den danske iværksættersucces Endomondo lukker ned i Danmark: 30 mister jobbet

App har reddet 10 millioner måltider

I korte træk fungerer appen ved, at brugerne for en nedsat pris kan købe overskydende mad kort før caféer og restauranters lukketid.

Restauranterne og caféerne stiller måltiderne til rådighed i appen, hvor brugerne så booker og betaler for maden, inden den afhentes.

Too Good To Go, som samarbejder med med 1.800 butikker i Danmark, anslår, at metoden har reddet tre millioner måltider i Danmark og 10 millioner måltider på verdensplan.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.