Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: les@kaner.dk / les kaner)

Endomondo-stifter Mette Lykkes madspilds-app henter investering på 45 millioner til at gå ind i fire nye lande

Preben Damgaard er med i den investorkreds, som nu skyder 45 millioner kroner i madspilds-appen Too Good To Go, der har Endomondo-stifter Mette Lykke som øverste chef. Pengene skal bruges til at gå ind på fire nye markeder.

Den danske madsspilds-app Too Good To Go, der ledes af Endomondo-stifter Mette Lykke, har hentet en investering på 45 millioner kroner.

Too Good To Go-koncepet er udover Danmark i øjeblikket tilgængeligt i Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Schweiz, Holland, Norge, Belgien og Spanien.

I alt betjener appen, der blev stiftet i 2015, 7,5 millioner brugere.

Investeringen, der kommer fra Preben Damgaard, Jesper Lindhardt og Mike Lee, som også er bestyrelsesmedlemmer i selskabet, skal bruges til at åbne døren til yderligere fire markeder.

Det fortæller Mette Lykke ifølge Berlingske, men hun ønsker af konkurrencehensyn kun at sætte navn på to af de nye markeder.

"På nuværende tidspunkt kan jeg sætte navn på to af de nye lande, Too Good To Go skal udvide i. Vi udvider til Polen og Italien inden for de næste par måneder," lyder det.

Læs også: Den danske iværksættersucces Endomondo lukker ned i Danmark: 30 mister jobbet

App har reddet 10 millioner måltider

I korte træk fungerer appen ved, at brugerne for en nedsat pris kan købe overskydende mad kort før caféer og restauranters lukketid.

Restauranterne og caféerne stiller måltiderne til rådighed i appen, hvor brugerne så booker og betaler for maden, inden den afhentes.

Too Good To Go, som samarbejder med med 1.800 butikker i Danmark, anslår, at metoden har reddet tre millioner måltider i Danmark og 10 millioner måltider på verdensplan.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere