Artikel top billede

40 robotter på kæmpelager hjælper kendt dansk webshop med at runde en milliard i omsætning: "Folk faldt over hinanden, og varerne blev proppet ind på hylderne"

Interview: Et robotlager til 40 millioner kroner lader til at blive en god investering for den danske webshop Proshop. Her fiser 40 robotter rundt i døgndrift. Det er en medvirkende årsag til, at selskabet nu er kommet over en milliard kroner i omsætning samt fordoblet overskuddet. "Hvis ikke vi havde købt de her 40 robotter og bygget det nye store lager, så havde vi ikke kunne vækste på denne måde," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i hvordan Proshops nye robotlager har været med til at få webshoppens omsætning op over en milliarder kroner
  • Bliv klogere hvordan effektiviseringer også hjulpet til at fordoble selskabets overskud
  • Indsigt i fremtidsplanerne for Proshops investeringer i robotteknologi
  • Se selskabets strategi for nye markeder
  • Find ud af Proshops mål for økonomiske nøgletal i de kommende år
1.466
7:30 min
I sommeren 2018 indviede Proshop et nyt 3.000 kvadratmeterstort lager med 40 højteknologiske robotter til en værdi af 40 millioner kroner.

Den store investering lader til hurtigt at bære frugt, for det nye robotlager i Aarhus-forstaden Højbjerg har været en medvirkende årsag til, at den danske webshop har løftet sin omsætning med 18 procent til over en milliard kroner uden i tilsvarende grad at øge medarbejderstaben.

Samtidigt har selskabet også fordoblet bundlinjen.


Premium
Derfor har TDC udpeget ny topchef for Nuuday
Den nye topchef for Nuuday, har adskillige vellykkede transformationer i bagagen, lyder det fra TDC's ledelse som begrundelse for direktørskiftet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.