Artikel top billede

Verdens største it-selskaber fastholder prestigefyldte partnerskaber med bestikkelsesdømte Atea - men har regler, der forbyder bestikkelse

It-selskaberne IBM, Dell, HP Inc, HPE, Citrix, Cisco, Lenovo og VMware forbyder bestikkelse - også for selskabernes partnere. I virksomhedernes etiske regelsæt fremgår det blandt andet, at der er "nul-tolerance" og "et absolut forbud" mod bestikkelse. Alligevel hædrer de alle fortsat Atea med en eksklusiv partnerstatus.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se verdens største it-virksomheder svare på, hvorfor de fortsat indgår i eksklusive partnerskaber med Atea trods etiske regler, der forbyder korruption
  • Indblik i de forskellige selskabers partnerstatus med Atea
  • Indsigt i selskabernes etiske retningslinjer
  • Læs hvorfor Apple har afbrudt samarbejdet med Atea
1.391
7 min
It-selskaberne IBM, Dell, HP Inc, HPE, Citrix, Cisco, Lenovo og VMware hævder, at de ikke accepterer bestikkelse, korruption og returkommission blandt deres partnere.

Alligevel fastholder selskaberne deres prestigefyldte strategiske partnerskabsaftaler med Atea, der i sommeren 2018 blev dømt skyldig i en af danmarkshistoriens største bestikkelsessager.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Gigabit dropper navnet - nu skal selskabet hedde Wizer: Og det er der særlige grunde til, fortæller direktør Claus Østergaard Olesen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt: Her er grunden til at det nye coronapas har været ramt af tre nedbrud på en uge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Kyhn stopper som CIO hos Nemlig.com

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Jeg har aldrig set en person have så stor indflydelse på et aktivs værdi, som Elon Musk har med et enkelt tweet”


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.