Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

Visma slår to selskaber sammen: Vil være 'en stærkere aktør' på markedet

Meat Digital og Trollweb, der begge er ejet af Visma, bliver nu lagt sammen under nyt navn.

Visma slår de to selskaber Meat Digital og Trollweb - der begge er en del af Visma-koncernen - sammen til en ny forretningsenhed ved navn Visma Digital Commerce.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

"Visma er et af Europas hurtigst voksende software-selskaber. Ved at integreres med Visma, vil vi blive en stærkere aktør på markedet. Visma Digital Commerce vil også drage nytte af Vismas kundebase og ekspertise, samtidig med at vores kunder får adgang til et bredere udvalg af tjenester," lyder det fra Lars Jensen, country manager i Danmark for Visma Digital Commerce, i meddelelsen.

Læs også: Her er vinderen: Visma E-conomic er Danmarks It-komet 2018 - har mere end 40-doblet overskuddet på fire år

Ny enhed tæller 100 nethandelseksperter

Formålet med sammenlægningen er, at efterspørgslen for nethandelsløsninger på det nordiske marked og i resten af Europa er øget kraftigt, mens kompetencerne inden for udviklingen af disse løsninger, ifølge Visma, er knappe.

Derfor samler den nye forretningsenhed omkring 100 nethandelseksperter, der skal hjælpe de selskaber, som lever af salg via digitale kanaler.

Udmeldingen om sammenlægningen af de to selskaber bliver næppe den sidste melding fra Visma om nye selskaber i 2019.

Mads Rebsdorf, administrerende direktør for Visma Software og Visma E-conomic fortalte i december til Computerworld, at han forventede, at Visma-koncernen alene i Danmark ville opkøbe to til fem selskaber i løbet af 2019.

Det kan du læse mere om her: Visma skal købe to til fem danske selskaber i 2019: Disse virksomheder kigger på selskabet på
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.