Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

Visma slår to selskaber sammen: Vil være 'en stærkere aktør' på markedet

Meat Digital og Trollweb, der begge er ejet af Visma, bliver nu lagt sammen under nyt navn.

Visma slår de to selskaber Meat Digital og Trollweb - der begge er en del af Visma-koncernen - sammen til en ny forretningsenhed ved navn Visma Digital Commerce.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

"Visma er et af Europas hurtigst voksende software-selskaber. Ved at integreres med Visma, vil vi blive en stærkere aktør på markedet. Visma Digital Commerce vil også drage nytte af Vismas kundebase og ekspertise, samtidig med at vores kunder får adgang til et bredere udvalg af tjenester," lyder det fra Lars Jensen, country manager i Danmark for Visma Digital Commerce, i meddelelsen.

Læs også: Her er vinderen: Visma E-conomic er Danmarks It-komet 2018 - har mere end 40-doblet overskuddet på fire år

Ny enhed tæller 100 nethandelseksperter

Formålet med sammenlægningen er, at efterspørgslen for nethandelsløsninger på det nordiske marked og i resten af Europa er øget kraftigt, mens kompetencerne inden for udviklingen af disse løsninger, ifølge Visma, er knappe.

Derfor samler den nye forretningsenhed omkring 100 nethandelseksperter, der skal hjælpe de selskaber, som lever af salg via digitale kanaler.

Udmeldingen om sammenlægningen af de to selskaber bliver næppe den sidste melding fra Visma om nye selskaber i 2019.

Mads Rebsdorf, administrerende direktør for Visma Software og Visma E-conomic fortalte i december til Computerworld, at han forventede, at Visma-koncernen alene i Danmark ville opkøbe to til fem selskaber i løbet af 2019.

Det kan du læse mere om her: Visma skal købe to til fem danske selskaber i 2019: Disse virksomheder kigger på selskabet på
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere