Artikel top billede

Vokseværk til Apples dyreste enheder: Større Macbook Pro og skærmopgradering på vej

Apple Macbook Pro og deres retina-skærme står overfor et omsiggribende redesign.

Den velforbundne Apple-analytiker Ming-Chi Kuo kan i denne uge fortælle om, hvad Apple har i sinde at løfte sløret for i det kommende år. Det skriver 9to5mac.

Mest iøjnefaldende bliver givetvis en helt ny Macbook Pro, som vil byde på den største skærmstørrelse siden 17”-varianten udgik tilbage i 2012.

Her rygtes skærmen til at sprede sig mellem 16 og 16,5 tommer klemt ned i et kabinet med et helt nyt ydre.

Dertil kommer en opgradering af indmaden i den nuværende serie af Macbook Pro 13, som vil kunne ekviperes med op til 32GB RAM.

Er der behov for det helt store lærred, arbejder Apple også på et 32 tommers 6K-display, lyder det.

Her regnes det med, at den lovende Micro-LED-teknologi vil være i spil, hvilket bør udstyre skærmen med OLED-teknologiens fortræffeligheder uden dennes bagsider.

2019 bliver også året, hvor Apple vil offentliggøre selskabets længe ventede Mac Pro – en maskine, som vil få en modulær opbygning.

Se også: Apple på trapperne med ny tjeneste: Vil lave en Netflix for nyheder

Flere mobile nyheder

Mens der er nyt på vej i den mere produktive del af Apples line-up, vil flere af selskabets mindste enheder også få sig en opdatering.

Apples AirPod 2 vil understøtte trådløs opladning sammen med lademåtten, Apple Airpower, som selskabet allerede nu har fremvist, men altså ikke har lanceret endnu. Ming Kuo forventer en debut til begge enheder i første halvår 2019.

Apples næste produkt-event står til at blive 25. marts, hvor en nyhedstjeneste forventes at blive offentliggjort.

Eventet rygtes også til at danne ramme for lanceringen af to nye iPads: En opdatering til henholdsvis iPad mini og iPad 9.7.

Læs også: Ugen i tech: Apples produkt-roadmap for 2019 er lækket / Smugkig på iOS 13 nyhederne / Det her bliver Teslas næste elbil
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.