Artikel top billede

Dagen efter regnskab: SimCorp-boss Klaus Holse sælger aktier for mere end fem millioner kroner

Klaus Holse og SimCorps driftsdirektør sælger dagen efter selskabets årsregnskab aktier for millioner. SimCorp-bossen selv scorer over fem millioner kroner på aktiesalget.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvor mange aktier SimCorp-topchef Klaus Holse har solgt dagen efter regnskabet.
  • Se hvor mange aktier driftsdirektør Georg Hetrodt har solgt dagen efter regnskabet.
261
1:30 min
SimCorp-topchef Klaus Holse, der i 2018 modtog en stigning i værdien af sin lønpakke på 35,9 procent til omkring 18 millioner kroner, har netop solgt aktier i SimCorp for mere end fem millioner kroner.

Nærmere bestemt drejer det sig om salg af

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.