Artikel top billede

CFO Søren Dalsgaard Hansen (tv.) og CEO Martin Ferro-Thomsen, Conferize. (Foto: Jakob Dall)

Danske Conferize tabte ni millioner på driften i 2018

Børsnoterede Conferize kom ud af 2018 med røde tal på bunden. Årets resultat blev minus 7,1 millioner.

Opdateret: Fejl i oprindelig artikel - omsætning i 2017 og 2018 8.800 kroner og 36.000 kroner og ikke 8,8 millioner og 36 millioner kroner. Computerworld beklager fejlen.

Børsnoterede danske Conferize, der udvikler og sælger en eventplatform, kom ud af 2018 med røde tal på bundlinjen.

Resultatet af primær drift blev minus ni millioner kroner mod minus 4,9 millioner året før.

Årets resultat efter skat blev minus 7,1 millioner mod minus 4,1 millioner kroner i 2017.

Aktiverne i 2018 lander på 40,7 millioner kroner mod 47,3 millioner kroner året før. Og egenkapitalen er efter årets underskud på 33,8 millioner mod 40,9 millioner året før.

Omsætningen er vokset beskedent fra omtrent 9.000 til 36.000 kroner.

I en pressemeddelelse skriver Conferize, at selskabet følger en strategi om at skaffe brugervækst og udbrede produkterne ved at underbyde markedet, og at det er årsagen til årets negative resultat.

Underskuddet skyldes ifølge selskabet primært udviklingen af den nyeste generation af selskabets event management software samt markedsføringsaktiviteter i løbet af 2018.

Conferize noterer også, at flere end 13.000 eventarrangører ved udgangen af 2018 har registreret sig på platformen. Det er en stigning på 16 procent i forhold til sidste kvartal. Over 30.000 events er oprettet på platformen, og Conferize tæller nu flere end 60.000 brugere. Det er en årlig vækst på mere end 60 procent.

Samtidig har Conferize også afsluttet udviklingen og lanceret produktet Conferize Tickets, hvor eventarrangører kan håndtere billetsalget til deres events og konferencer.

Derudover fortæller Conferize, at den amerikanske investeringsfond Global Emerging Markets (GEM) har forpligtet sig til at tegne nye aktier for op til 75 millioner kroner i Conferize.

"Vi er kommet rigtigt godt i mål med alle vores ambitioner for 2018. Vi har lanceret den nyeste generation af vores produkt, som markedet har taget fantastisk imod. Derudover har vi præsenteret vores billetsystem, Conferize Tickets, som for alvor skal øge vores indtjening, og vi har netop skaffet grundlaget for den nødvendige likviditet, der skal til for at sikre vores vækst," siger Martin Ferro-Thomsen, CEO i Conferize.

Han fastholder forventningerne om et positivt cash-flow i slutningen af 2021

Conferize blev stiftet i 2012 og har i dag 23 ansatte. Conferizes eventplatform bruges til at organisere dynamiske events, hvor deltagere kan interagere, dele viden og netværke før, under og efter det fysiske arrangement.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere