Artikel top billede

CFO Søren Dalsgaard Hansen (tv.) og CEO Martin Ferro-Thomsen, Conferize. (Foto: Jakob Dall)

Danske Conferize tabte ni millioner på driften i 2018

Børsnoterede Conferize kom ud af 2018 med røde tal på bunden. Årets resultat blev minus 7,1 millioner.

Opdateret: Fejl i oprindelig artikel - omsætning i 2017 og 2018 8.800 kroner og 36.000 kroner og ikke 8,8 millioner og 36 millioner kroner. Computerworld beklager fejlen.

Børsnoterede danske Conferize, der udvikler og sælger en eventplatform, kom ud af 2018 med røde tal på bundlinjen.

Resultatet af primær drift blev minus ni millioner kroner mod minus 4,9 millioner året før.

Årets resultat efter skat blev minus 7,1 millioner mod minus 4,1 millioner kroner i 2017.

Aktiverne i 2018 lander på 40,7 millioner kroner mod 47,3 millioner kroner året før. Og egenkapitalen er efter årets underskud på 33,8 millioner mod 40,9 millioner året før.

Omsætningen er vokset beskedent fra omtrent 9.000 til 36.000 kroner.

I en pressemeddelelse skriver Conferize, at selskabet følger en strategi om at skaffe brugervækst og udbrede produkterne ved at underbyde markedet, og at det er årsagen til årets negative resultat.

Underskuddet skyldes ifølge selskabet primært udviklingen af den nyeste generation af selskabets event management software samt markedsføringsaktiviteter i løbet af 2018.

Conferize noterer også, at flere end 13.000 eventarrangører ved udgangen af 2018 har registreret sig på platformen. Det er en stigning på 16 procent i forhold til sidste kvartal. Over 30.000 events er oprettet på platformen, og Conferize tæller nu flere end 60.000 brugere. Det er en årlig vækst på mere end 60 procent.

Samtidig har Conferize også afsluttet udviklingen og lanceret produktet Conferize Tickets, hvor eventarrangører kan håndtere billetsalget til deres events og konferencer.

Derudover fortæller Conferize, at den amerikanske investeringsfond Global Emerging Markets (GEM) har forpligtet sig til at tegne nye aktier for op til 75 millioner kroner i Conferize.

"Vi er kommet rigtigt godt i mål med alle vores ambitioner for 2018. Vi har lanceret den nyeste generation af vores produkt, som markedet har taget fantastisk imod. Derudover har vi præsenteret vores billetsystem, Conferize Tickets, som for alvor skal øge vores indtjening, og vi har netop skaffet grundlaget for den nødvendige likviditet, der skal til for at sikre vores vækst," siger Martin Ferro-Thomsen, CEO i Conferize.

Han fastholder forventningerne om et positivt cash-flow i slutningen af 2021

Conferize blev stiftet i 2012 og har i dag 23 ansatte. Conferizes eventplatform bruges til at organisere dynamiske events, hvor deltagere kan interagere, dele viden og netværke før, under og efter det fysiske arrangement.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere