Artikel top billede

CFO Søren Dalsgaard Hansen (tv.) og CEO Martin Ferro-Thomsen, Conferize.

Danske Conferize tabte ni millioner på driften i 2018

Børsnoterede Conferize kom ud af 2018 med røde tal på bunden. Årets resultat blev minus 7,1 millioner.

Opdateret: Fejl i oprindelig artikel - omsætning i 2017 og 2018 8.800 kroner og 36.000 kroner og ikke 8,8 millioner og 36 millioner kroner. Computerworld beklager fejlen.

Børsnoterede danske Conferize, der udvikler og sælger en eventplatform, kom ud af 2018 med røde tal på bundlinjen.

Resultatet af primær drift blev minus ni millioner kroner mod minus 4,9 millioner året før.

Årets resultat efter skat blev minus 7,1 millioner mod minus 4,1 millioner kroner i 2017.

Aktiverne i 2018 lander på 40,7 millioner kroner mod 47,3 millioner kroner året før. Og egenkapitalen er efter årets underskud på 33,8 millioner mod 40,9 millioner året før.

Omsætningen er vokset beskedent fra omtrent 9.000 til 36.000 kroner.

I en pressemeddelelse skriver Conferize, at selskabet følger en strategi om at skaffe brugervækst og udbrede produkterne ved at underbyde markedet, og at det er årsagen til årets negative resultat.

Underskuddet skyldes ifølge selskabet primært udviklingen af den nyeste generation af selskabets event management software samt markedsføringsaktiviteter i løbet af 2018.

Conferize noterer også, at flere end 13.000 eventarrangører ved udgangen af 2018 har registreret sig på platformen. Det er en stigning på 16 procent i forhold til sidste kvartal. Over 30.000 events er oprettet på platformen, og Conferize tæller nu flere end 60.000 brugere. Det er en årlig vækst på mere end 60 procent.

Samtidig har Conferize også afsluttet udviklingen og lanceret produktet Conferize Tickets, hvor eventarrangører kan håndtere billetsalget til deres events og konferencer.

Derudover fortæller Conferize, at den amerikanske investeringsfond Global Emerging Markets (GEM) har forpligtet sig til at tegne nye aktier for op til 75 millioner kroner i Conferize.

"Vi er kommet rigtigt godt i mål med alle vores ambitioner for 2018. Vi har lanceret den nyeste generation af vores produkt, som markedet har taget fantastisk imod. Derudover har vi præsenteret vores billetsystem, Conferize Tickets, som for alvor skal øge vores indtjening, og vi har netop skaffet grundlaget for den nødvendige likviditet, der skal til for at sikre vores vækst," siger Martin Ferro-Thomsen, CEO i Conferize.

Han fastholder forventningerne om et positivt cash-flow i slutningen af 2021

Conferize blev stiftet i 2012 og har i dag 23 ansatte. Conferizes eventplatform bruges til at organisere dynamiske events, hvor deltagere kan interagere, dele viden og netværke før, under og efter det fysiske arrangement.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.