Artikel top billede

Martin Thorborg har lagt arbejdslivet om: Er ‘lønmodtager’ i dag

Serieiværksætteren Martin Thorborg har lagt sit arbejdsliv om, så det i dag består af 37 timers arbejde om ugen som en normal lønmodtager.

Den kendte iværksætter Martin Thorborg har lagt sit arbejdsliv om, så det i dag består af en arbejdsuge på 37 timer. Det gør, at han kan få tid til sin familie, fortæller han til Børsen.

Martin Thorborg er i dag direktør i Dinero. Han solgte sin ejerandel af virksomheden til Visma i 2016, hvilket du kan læse mere om her: Visma køber Martin Thorborgs regnskabsvirksomhed Dinero

Han siger til avisen, at der har været tale om et markant sporskifte i hans liv.

“Jeg kan ikke se folk i øjnene og sige, at jeg er lige så engageret, når jeg står op mandag morgen, som da det var min egen forretning. Det ville være at lyve. Jeg er lønmodtager i dag, men jeg er selvfølgelig ærekær om forretningen,” siger han.

I sædvanlig bramfri facon siger han, at han fortsat driver Dinero, som han hidtil har gjort, får en ‘fornuftig’ løn og bliver ladt i fred, så han ikke skal rette ind på alle mulige leder og kanter.

Martin Thorborg har tidligere fortalt om sit liv som lønmodtager til Computerworld.

Det kan du læse mere om her: Martin Thorborg om sin nye tilværelse som lønmodtager: "Det er gået helt outstanding - selv om konference-opkaldene er røvsyge"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere