Artikel top billede

Martin Thorborg er "'pissestolt' over nyt Dinero-regnskab: "Når vi hos Dinero får en ny kunde i dag, er det næsten bundlinje det hele"

Interview: Mange danskere kender måske Martin Thorborg som "Jubii-stifteren," men til Computerworld fortæller han, at regnskabsprogrammet Dinero er hans egentlige svendestykke.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få forklaringen på, hvorfor Martin Thorborg ser Dinero som sit svendestykke
  • Bliv klogere på Dineros investeringer og produktplaner
624
3:15 min
Den danske iværksætter Martin Thorborg har stiftet virksomheder som Jubii, Spamfighter og Amino.

Men han er ikke i tvivl om, at regnskabstjenesten Dinero, der netop har offentliggjort et årsregnskab med et overskud på 10,8 millioner kroner, er hans egentlige svendestykke.

“Jeg er pisse-stolt og glad over det regnskab,” siger Martin Thorborg til Computerworld og tilføjer:

“Dinero er det mest

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.