Artikel top billede

Deltag gratis på en af årets store it-konferencer: Tag med på Computerworld Summit 2019

Computerworld slår dørene op for en af årets store it-konferencer for it-professionelle, Computerworld Summit. Tag med og hør om digital transformation, it-sikkerhed og at vælge den rigtige digitale kurs for din organisation.

Digitaliseringen er godt på vej til at rykke ud ad it-afdelingen og ind i hele virksomheden, og det er vi nødt til at tage bestik af.

Skal vi for alvor udnytte de mange muligheder, som digitaliseringen rummer, er vi nødt til at lægge it-valgene tæt op ad forretningens strategi - og kende til både de teknologiske muligheder i markedet og de mulige barrierer i organsationen.

Det betyder, at aktive strategiske valg på det digitale område er helt afgørende for succes nu og fremtiden i et omskifteligt, komplekst og foranderligt it-landskab.

Nye teknologiske muligheder kan give dig indsigt samt kant og store kommercielle fordele i forhold til konkurrenterne - hvis du altså har de rigtige kompetencer om bord.

Det handler med andre ord om at forstå, vælge og bruge teknologien rigtigt.

På Computerworld Summit kan du høre meget mere om muligheder, erfaringer og løsninger i markedet.

Computerworld Summit er en af årets store it-konferencer for de it-professionelle. Den finder sted onsdag 6. marts på Radisson Blu Scandinavia i København.

Og du kan komme gratis med og høre oplæg og indlæg fra en lang række spændende talere om blandt andet:

- Valg af løsninger, arkitektur og cloud-strategi.

- Business continuity, backup, antivirus, trusselsvurderinger og sikkerhedskultur i organisationen.

- DevOps og agil udvikling, AI og opgøret med legacy-systemerne.

Vil du med? Se hele det spændende program på Computerworld Summit 2019, hvor du også kan tilmelde dig.

Antallet af pladser er begrænset og forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.