Artikel top billede

Dansk cloud-selskab indgår driftsaftale på tocifret millionbeløb med DSB

Det danske cloudselskab Cloudeon har indgået en tre-årig aftale på to-cifret millionbeløb med DSB.

Det danske cloud-selskab Cloudeon har landet en driftsaftale på et tocifret millionbeløb med DSB. Det skriver it-mediet Itwatch.

Aftalen betyder, at Cloudeon skal sikre driften af DSB’s cloud i løbet af de næste tre år, og aftalen er ifølge Itwatch indgået under SKI's rammevilkår.

"Grundlæggende kan vi med cloud gøre DSB i stand til at introducere nye, moderne services hurtigere – til en lavere pris end tidligere. Og så åbner skyen op for helt nye teknologiske muligheder i alt fra machine learning til datalake. Vi glæder os til at komme i gang," siger, Søren Dandanell Nielsen, medstifter og ansvarlig for forretningsudvikling hos Cloudeon, til Itwatch.

Læs også: 12 it-virksomheder godkendt til stor SKI-aftale til 720 millioner kroner

Fik stor investering fra TDC

Cloudeoen, der blev stiftet i 2016, og dermed er en relativ ny spillet på den danske cloud-scene, fik sidste år en investering på et to-cifret millionbeløb fra telegiganten TDC, som opkøbte 40 procent af selskabet.

I forbindelse med handlen åbnede Cloudeons stifter og direktør, Frank Mogensen, samtidig for, at TDC vil have mulighed for at overtage hele selskabet.

"Det (at overtage Cloudeon red.) vil TDC have en mulighed for. Forstået på den måde at resten af Cloudeon kan sælges på et eller andet tidspunkt jævnfør vores overenskomster. Men det ligger ikke i de aktuelle kort, at TDC køber resten," sagde Frank Mogensen til Computerworld.

Læs også: Cloudeon-stifter efter TDC-opkøb: Ikke urealistisk at TDC kan overtage hele forretningen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere