Artikel top billede

Plantronics og Polycom bliver til Poly: "Vi ser uendelig mange muligheder i, hvordan mennesker kommunikerer og samarbejder"

Plantronics og Polycom slår sig sammen og stikker kursen mod kommunikations- og samarbejdsteknologier.

Næsten et halvt år efter opkøbet af kommunikationsspecialisterne fra Polycom slår Plantronics og sit nyligt erhvervede selskab sig sammen i teknologiselskabet Poly.

Med sammenlægningen af de to brands, vil kommunikationsgiganten kreere et selskab, som forbedrer kommunikations og samarbejdsoplevelsen på tværs af platforme, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi ser uendelig mange muligheder i hvordan mennesker kommunikerer og samarbejder i dag. Med muligheder som AI, maskinlæring og nye teknologier ser vi en fremtid for os, hvor Poly skaber forbindelsen og derefter stræber efter at være det, du ikke bemærker i mødelokalet,” fortæller den tidligere Plantronics CEO og nyslåede CEO for Poly, Joe Burton.

Plantronics var i efteråret tæt på at blive opkøbt af Logitech, en handel som i mellemtiden faldt i vasken.

Det hedengangne Plantronics tæller i alt 3.800 ansatte og omsatte i 2018 for godt 5,7 milliarder kroner, hvoraf virksomheden mønstrede et overskud på 4,3 milliarder kroner.

Læs også: Logitechs afblæser milliard-opkøb af headset-producent

Fire fokusområder

Polyoplyser, at de vil fokusere på fire specifikke områder inden for innovation:

Skabe intuitive arbejdspladser for alle: Det moderne åbne kontor har bragt støj og distraherende lyd til kontormiljøet med lavere produktivitet og arbejdsglæde som følge. Poly sigter efter at levere løsninger og teknologi som adresserer disse gener.

Bidrage til et skræddersyet samarbejdende miljø: Mennesker bruger typisk tre eller fire samarbejdsværktøjer på en given dag og har behov for løsninger, der kan udnytte alle disse værktøjer.

Mobile-first løsninger til en moderne arbejdsstyrke: Uanset om medarbejdere benytter deres personlige eller arbejdstelefon, skal løsninger formå at håndtere både stemme og video professionelt. Her vil Poly levere løsninger som gør, at man kan være mere produktiv på farten.

Flere cloud-værktøjer: I takt med, at brugerne får større ejerskab over deres arbejdsværktøj, stiger it-afdelingernes behov for overblik og enheder samt deres brug. Poly fokuserer på at levere de værktøjer, så enheder i felten bliver lettere at administrere.

Se også: Danske Jabra sætter ny standard for støjreducerende hovedtelefoner – driftstiden er i en klasse for sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere