Artikel top billede

Plantronics og Polycom bliver til Poly: "Vi ser uendelig mange muligheder i, hvordan mennesker kommunikerer og samarbejder"

Plantronics og Polycom slår sig sammen og stikker kursen mod kommunikations- og samarbejdsteknologier.

Næsten et halvt år efter opkøbet af kommunikationsspecialisterne fra Polycom slår Plantronics og sit nyligt erhvervede selskab sig sammen i teknologiselskabet Poly.

Med sammenlægningen af de to brands, vil kommunikationsgiganten kreere et selskab, som forbedrer kommunikations og samarbejdsoplevelsen på tværs af platforme, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi ser uendelig mange muligheder i hvordan mennesker kommunikerer og samarbejder i dag. Med muligheder som AI, maskinlæring og nye teknologier ser vi en fremtid for os, hvor Poly skaber forbindelsen og derefter stræber efter at være det, du ikke bemærker i mødelokalet,” fortæller den tidligere Plantronics CEO og nyslåede CEO for Poly, Joe Burton.

Plantronics var i efteråret tæt på at blive opkøbt af Logitech, en handel som i mellemtiden faldt i vasken.

Det hedengangne Plantronics tæller i alt 3.800 ansatte og omsatte i 2018 for godt 5,7 milliarder kroner, hvoraf virksomheden mønstrede et overskud på 4,3 milliarder kroner.

Læs også: Logitechs afblæser milliard-opkøb af headset-producent

Fire fokusområder

Polyoplyser, at de vil fokusere på fire specifikke områder inden for innovation:

Skabe intuitive arbejdspladser for alle: Det moderne åbne kontor har bragt støj og distraherende lyd til kontormiljøet med lavere produktivitet og arbejdsglæde som følge. Poly sigter efter at levere løsninger og teknologi som adresserer disse gener.

Bidrage til et skræddersyet samarbejdende miljø: Mennesker bruger typisk tre eller fire samarbejdsværktøjer på en given dag og har behov for løsninger, der kan udnytte alle disse værktøjer.

Mobile-first løsninger til en moderne arbejdsstyrke: Uanset om medarbejdere benytter deres personlige eller arbejdstelefon, skal løsninger formå at håndtere både stemme og video professionelt. Her vil Poly levere løsninger som gør, at man kan være mere produktiv på farten.

Flere cloud-værktøjer: I takt med, at brugerne får større ejerskab over deres arbejdsværktøj, stiger it-afdelingernes behov for overblik og enheder samt deres brug. Poly fokuserer på at levere de værktøjer, så enheder i felten bliver lettere at administrere.

Se også: Danske Jabra sætter ny standard for støjreducerende hovedtelefoner – driftstiden er i en klasse for sig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.