Artikel top billede

Plantronics og Polycom bliver til Poly: "Vi ser uendelig mange muligheder i, hvordan mennesker kommunikerer og samarbejder"

Plantronics og Polycom slår sig sammen og stikker kursen mod kommunikations- og samarbejdsteknologier.

Næsten et halvt år efter opkøbet af kommunikationsspecialisterne fra Polycom slår Plantronics og sit nyligt erhvervede selskab sig sammen i teknologiselskabet Poly.

Med sammenlægningen af de to brands, vil kommunikationsgiganten kreere et selskab, som forbedrer kommunikations og samarbejdsoplevelsen på tværs af platforme, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi ser uendelig mange muligheder i hvordan mennesker kommunikerer og samarbejder i dag. Med muligheder som AI, maskinlæring og nye teknologier ser vi en fremtid for os, hvor Poly skaber forbindelsen og derefter stræber efter at være det, du ikke bemærker i mødelokalet,” fortæller den tidligere Plantronics CEO og nyslåede CEO for Poly, Joe Burton.

Plantronics var i efteråret tæt på at blive opkøbt af Logitech, en handel som i mellemtiden faldt i vasken.

Det hedengangne Plantronics tæller i alt 3.800 ansatte og omsatte i 2018 for godt 5,7 milliarder kroner, hvoraf virksomheden mønstrede et overskud på 4,3 milliarder kroner.

Læs også: Logitechs afblæser milliard-opkøb af headset-producent

Fire fokusområder

Polyoplyser, at de vil fokusere på fire specifikke områder inden for innovation:

Skabe intuitive arbejdspladser for alle: Det moderne åbne kontor har bragt støj og distraherende lyd til kontormiljøet med lavere produktivitet og arbejdsglæde som følge. Poly sigter efter at levere løsninger og teknologi som adresserer disse gener.

Bidrage til et skræddersyet samarbejdende miljø: Mennesker bruger typisk tre eller fire samarbejdsværktøjer på en given dag og har behov for løsninger, der kan udnytte alle disse værktøjer.

Mobile-first løsninger til en moderne arbejdsstyrke: Uanset om medarbejdere benytter deres personlige eller arbejdstelefon, skal løsninger formå at håndtere både stemme og video professionelt. Her vil Poly levere løsninger som gør, at man kan være mere produktiv på farten.

Flere cloud-værktøjer: I takt med, at brugerne får større ejerskab over deres arbejdsværktøj, stiger it-afdelingernes behov for overblik og enheder samt deres brug. Poly fokuserer på at levere de værktøjer, så enheder i felten bliver lettere at administrere.

Se også: Danske Jabra sætter ny standard for støjreducerende hovedtelefoner – driftstiden er i en klasse for sig
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere