Artikel top billede

Plantronics og Polycom bliver til Poly: "Vi ser uendelig mange muligheder i, hvordan mennesker kommunikerer og samarbejder"

Plantronics og Polycom slår sig sammen og stikker kursen mod kommunikations- og samarbejdsteknologier.

Næsten et halvt år efter opkøbet af kommunikationsspecialisterne fra Polycom slår Plantronics og sit nyligt erhvervede selskab sig sammen i teknologiselskabet Poly.

Med sammenlægningen af de to brands, vil kommunikationsgiganten kreere et selskab, som forbedrer kommunikations og samarbejdsoplevelsen på tværs af platforme, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi ser uendelig mange muligheder i hvordan mennesker kommunikerer og samarbejder i dag. Med muligheder som AI, maskinlæring og nye teknologier ser vi en fremtid for os, hvor Poly skaber forbindelsen og derefter stræber efter at være det, du ikke bemærker i mødelokalet,” fortæller den tidligere Plantronics CEO og nyslåede CEO for Poly, Joe Burton.

Plantronics var i efteråret tæt på at blive opkøbt af Logitech, en handel som i mellemtiden faldt i vasken.

Det hedengangne Plantronics tæller i alt 3.800 ansatte og omsatte i 2018 for godt 5,7 milliarder kroner, hvoraf virksomheden mønstrede et overskud på 4,3 milliarder kroner.

Læs også: Logitechs afblæser milliard-opkøb af headset-producent

Fire fokusområder

Polyoplyser, at de vil fokusere på fire specifikke områder inden for innovation:

Skabe intuitive arbejdspladser for alle: Det moderne åbne kontor har bragt støj og distraherende lyd til kontormiljøet med lavere produktivitet og arbejdsglæde som følge. Poly sigter efter at levere løsninger og teknologi som adresserer disse gener.

Bidrage til et skræddersyet samarbejdende miljø: Mennesker bruger typisk tre eller fire samarbejdsværktøjer på en given dag og har behov for løsninger, der kan udnytte alle disse værktøjer.

Mobile-first løsninger til en moderne arbejdsstyrke: Uanset om medarbejdere benytter deres personlige eller arbejdstelefon, skal løsninger formå at håndtere både stemme og video professionelt. Her vil Poly levere løsninger som gør, at man kan være mere produktiv på farten.

Flere cloud-værktøjer: I takt med, at brugerne får større ejerskab over deres arbejdsværktøj, stiger it-afdelingernes behov for overblik og enheder samt deres brug. Poly fokuserer på at levere de værktøjer, så enheder i felten bliver lettere at administrere.

Se også: Danske Jabra sætter ny standard for støjreducerende hovedtelefoner – driftstiden er i en klasse for sig




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere