Er dit nye job inden for it-support? Find dit nye job her blandt 10 udvalgte annoncer fra it-jobbank

Er du it-supporter? Så læs med her, hvor du kan finde ti udvalgte support-stillinger, der er ledige lige netop nu.

It-support kan betyde en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver.

Ofte indebærer det et teknisk mindset, gode kompetencer indenfor it-support, en lyst og glæde ved at kommunikere og yde support i forskellige former og til forskellige mennesker.

Her er ti spændende stillinger, hvor danske virksomheder rundt i landet søger nye medarbejere.

Nordic IT Denmark søger en dedikeret supporter, Hellerup
Til vores serviceafdeling søger vi en engageret medarbejder, der er velbevandret i et Microsoft-miljø.

Vi er et team, der arbejder hårdt for at optimere virksomheders brug af it. Vi har et højt ambitionsniveau i forhold til kundetilfredshed, og derfor er vi i øjeblikket på udkig efter en dygtig supporter, der aktivt og i samarbejde med resten af supportafdelingen, skal være med til at udvikle vores serviceindsats og kundeservice.

Læs mere om jobbet her.

Netcompany søger en IT-supporter, København
Hos IT Services indgår du i et team, hvor du får 12 erfarne kolleger, der sammen med dig, supporterer både online og i direkte kontakt med brugerne i Danmark, Norge, Polen, UK og Vietnam.

Vi sikrer at du får en udfordrende hverdag med gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Du vil hurtigt skulle sætte dig ind i nye processer og nye tekniske løsninger, og da læringskurven i Netcompany generelt vil være stejl, er det altafgørende, at du er drevet af at lære nyt.

Læs mere her

Nodes søger en IT-supporter, København
Vi søger en it-supporter med sans for detaljer og stort overblik.

En person der kan hjælpe os med at sikre at vores it-systemer fungerer i det daglige, og som påtager sig ansvar for it-supportopgaver i en kompleks forretning med mange brugere på forskellige kontorer.

Læs mere om jobbet her

CA a-kasse søger en serviceminded IT-konsulent, Gentofte
CA søger en serviceminded it-konsulent til drift og support af vores it-systemer med primært fokus på vores medlemssystem Modulus og Microsoft Dynamics CRM.

Vi søger nu en dygtig, alsidig og serviceminded it-konsulent, der skal indgå i et lille og dynamisk team og være med til at sikre en høj kvalitet indenfor drift og support af CA's it-systemer.

Stillingen er placeret i CA's it-afdeling, der supporterer knap 100 medarbejdere og har en række drifts- og supportopgaver.

Læs mere her

MultiHouse A/S søger en IT-drifttekniker, Viby J
Til vores Support & Operations-afdeling søger vi en engageret medarbejder, der er velbevandret i et Microsoft-miljø.

Vi tilbyder dig at blive en del af et professionelt og ungt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer.

Du kan se frem til udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du i høj grad selv kan sætte dit præg og bidrage.

Læs mere her

IT Forum Gruppen søger en IT-systemkonsulent/supporter, Ballerup og Aarhus
Vi søger en it-konsulent/supporter til at udføre opgaver for vores kunder. IT Forum Gruppen leverer it-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet it-afdeling for mange af vores kunder.

Vi leverer typisk alle it-relaterede ydelser, som kunderne efterspørger eller fungerer som rådgiver, når kunden har brug for tredjeparts-løsninger. Opgaverne løses enten remote eller on-site hos kunden.

Region Sjælland søger en IT-konsulent, Ringsted
Din vigtigste opgave er at yde førsteklasses support til regionens cirka 17.000 brugere.

Du vil indgå i et team af professionelle folk, der håndterer alle telefonopkald og sager inden for det administrative og tekniske it-område.

Stillingen kræver en bred teknisk viden sammen med en stor portion empati for andre mennesker og forståelse for deres arbejdsgange.

Det er en fordel, at du har kendskab til sygehusvæsenet indefra.

Læs hele annoncen her

Zylinc søger en support- og konsulentchef, Hellerup
Du bliver en central spiller som ansvarlig for Zylinc’s leverancer til vores partnere og teleoperatører.

Her vil du varetage den direkte dialog omkring hele leveranceprocessen samt service og support.

I rollen som supportchef/konsulentchef bliver det også dig, som er single point of contact til vores udviklingsafdeling og produktafdeling, når kundeforespørgsler bliver komplekse eller der skal dybere teknisk indsigt til.

Læs mere om jobbet her

FLC Danmark søger en IT-driftskonsulent, Aarhus
Som driftskonsulent hos FLC Danmark får du en spændende og varieret hverdag.

Du er serviceminded og meget struktureret. Du kommer udelukkende til at servicere loyale kunder (heraf er mere end 50 procent ambassadørkunder, som vi har samarbejdet med i 15-28 år).

Det falder dig helt naturligt at yde kunderne den bedst mulige service, alt imens du etablerer stærke relationer.

Læs mere om jobbet her

LIFA A/S Landinspektører søger en supportkonsulent, Odense
People Company søger for LIFA A/S en analytisk stærk supportkonsulent, der brænder for at hjælpe kunderne med forstå ”nørdede data”.

LIFA’s OIS-team har travlt og er på udkig efter en ny kollega på kontoret i Odense.

Dit fokus bliver primært at understøtte de forskellige kundesegmenter inden for kommuner og forsyningsvirksomheder.

Din fornemmeste opgave bliver at skabe gode sammenhængende kundeforløb i forbindelse med supportsager og sikre god og sikker ekspedition.

Læs mere her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.