Artikel top billede

Adobe og Microsoft i ny LinkedIn-aftale - vil udfordre Salesforce

Microsoft og Adobe indgår LinkedIn-partnerskab mod den fælles ærkefjende Salesforce.

Adobe og Microsoft vil hånd i hånd forsøge at betvinge ærkerivalen Salesforce på markedet for salgs- og marketingløsninger.

De to selskaber indgår nu i tæt partnerskab i kampen mod den fælles fjende.

Et hovedvåben bliver LinkedIn, som Microsoft købte i 2016 for enorme 170 milliarder kroner i en kæmpehandel.

Den kan du læse mere om her: Derfor er LinkedIn en guldgrube for Microsoft: Kommer til at vide alt om dit arbejdsliv

Med partnerskabet vil Adobe nemlig kunne give brugerne af selskabets marketingsoftware mulighed for nemmere at finde og ramme mulige kundeemner på LinkedIn med skræddersyede kampagner.

Dernæst vil sælgerne kunne anvende Microsofts salgs-software til at afslutte handlerne.

Ifølge Reuters kalder Adobe Linkedin for en af de ‘hellige graler’ inden for b2b-marketing og et sociale site, der har enorm impact.

Adobe har i de seneste år bevæget sig ind på markedet for marketing-løsninger - blandt andet med milliard-opkøbet af Marketo i fjor.

I målsøgeren er altså mægtige Salesforce, som begge selskaber betragter som hovedkonkurrenten på dette marked.

Til Reuters siger IDC-analytiker Melissa Webster, at Adobe og Microsoft ved at integrere deres systemer kan tilbyde en langt bredere løsning end Salesforce.

Microsoft og Adobe har samarbejdet tæt i flere år og indgik strategisk samarbejde i 2016.

Her meldte Microsoft, at Adobe Marketing Cloud fremover ville være det foretrukne marketing-system i Dynamics 365 Enterprise Edition.

Samarbejdet har siden ført til blandt andet tæt integration mellem Dynamics 365 og Adobe Campaign, Microsoft Power BI og Adobe Analytics samt Adobe Experience Manager og Microsoft Azure.

Læs også:

Microsoft-boss klar til at give kunderne kontrollen over deres data tilbage: Indleder stort samarbejde med Adobe og SAP
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere