Artikel top billede

Adobe og Microsoft i ny LinkedIn-aftale - vil udfordre Salesforce

Microsoft og Adobe indgår LinkedIn-partnerskab mod den fælles ærkefjende Salesforce.

Adobe og Microsoft vil hånd i hånd forsøge at betvinge ærkerivalen Salesforce på markedet for salgs- og marketingløsninger.

De to selskaber indgår nu i tæt partnerskab i kampen mod den fælles fjende.

Et hovedvåben bliver LinkedIn, som Microsoft købte i 2016 for enorme 170 milliarder kroner i en kæmpehandel.

Den kan du læse mere om her: Derfor er LinkedIn en guldgrube for Microsoft: Kommer til at vide alt om dit arbejdsliv

Med partnerskabet vil Adobe nemlig kunne give brugerne af selskabets marketingsoftware mulighed for nemmere at finde og ramme mulige kundeemner på LinkedIn med skræddersyede kampagner.

Dernæst vil sælgerne kunne anvende Microsofts salgs-software til at afslutte handlerne.

Ifølge Reuters kalder Adobe Linkedin for en af de ‘hellige graler’ inden for b2b-marketing og et sociale site, der har enorm impact.

Adobe har i de seneste år bevæget sig ind på markedet for marketing-løsninger - blandt andet med milliard-opkøbet af Marketo i fjor.

I målsøgeren er altså mægtige Salesforce, som begge selskaber betragter som hovedkonkurrenten på dette marked.

Til Reuters siger IDC-analytiker Melissa Webster, at Adobe og Microsoft ved at integrere deres systemer kan tilbyde en langt bredere løsning end Salesforce.

Microsoft og Adobe har samarbejdet tæt i flere år og indgik strategisk samarbejde i 2016.

Her meldte Microsoft, at Adobe Marketing Cloud fremover ville være det foretrukne marketing-system i Dynamics 365 Enterprise Edition.

Samarbejdet har siden ført til blandt andet tæt integration mellem Dynamics 365 og Adobe Campaign, Microsoft Power BI og Adobe Analytics samt Adobe Experience Manager og Microsoft Azure.

Læs også:

Microsoft-boss klar til at give kunderne kontrollen over deres data tilbage: Indleder stort samarbejde med Adobe og SAP
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.